Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Život Podijeli

FOTO, VIDEO: Riječanka Tara Vidović osvojila Duga Resa Fest s “Come saprei”

Iz godine u godinu Duga Resa Fest promiče se u sjajan festival mladih pjevača

Riječanka Tara Vidović, učenica Osnovne škole Fran Franković pobjednica je petog po redu Duga Resa Festa.

Sa svojom izvedbom “Come saprei” talijanske pjevačice Georgie koja je prije ravno 23 godine odnijela pobjedu na San Remu, Tara je večeras odnijela pobjedu u Dugoj Resi.

Drugo mjesto osvojili su Ivan i Marin Bulić iz Osnovne škole Višnjevac u Osijeku koji su izveli Perfect Symphony, a treća je učenica OŠ Vladimira Nazora iz Rovinja Eni Ružić s “Ima jedan svijet”.

Glavni gost večeri bio je pjevač Damir Kedžo koji je uz nastup, bio i član žirija.S prošlogodišnjom pobjednicom Medeom Market Sindik  izveo je novi singl “Ne mogu iz dana u noć”

Ovo je druga godina zaredom da prvo mjesto Duga Resa Festa odlazi u Rijeku,(lani je pobijedila upravo Medea Market Sindik), a još jedna godina u kojoj su u grad na Mrežnici pristigli sjajni mladi pjevači definitivno iz gotovo svih krajeva Hrvatske. Peti festival sad već ima ozbiljno korijenje i postaje, reklo bi se “brend” koji je prije svega, zahvaljujući glazbeniku Goranu Topolovcu,  ali i bivšem dogradonačelniku Zoranu Viloviću, Dugu Resu lansirao na kartu glazbenih događanja za mlade u Hrvatskoj. Valja svakako spomenuti da je domaće boje, odnosno boje Duge Rese branila i više nego simpatična i draga Roberta Vižintin, učenica OŠ Vladimir Nazor koja je gotovo do zadnjeg detalja fantastično izvela Mijin “Život nije siv”. I da još budemo malo u lokal-patriotskom duhu, pohvale i Katarini Maradin iz OŠ Netretić koja je požnjela simpatije mlade publike u gledalištu.

Pročitajte i ovo

VINOGRADARSTVO

Zlatna žutica vinove loze