Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac POČINJE RIJEČNO KINO Podijeli

Riječno kino uz Karlovačko od 14.7. do 11.8. u Karlovcu, Dugoj Resi, Ozlju, Slunju, Kamanju i na Petrovoj gori

Otvara ga film IKEA for YU Karlovčanke Marije Ratković Vidaković, pokretačice Riječnog kina

Nakon velike i programom bogate proslave 440. rođendana grada, u Karlovcu zatišja neće biti jer već sutra, 14. srpnja, počinje Riječno kino uz Karlovačko.

Sve do 11. kolovoza Kinoklub Karlovac na obale sve četiri rijeke, u Karlovcu, Dugoj Resi, Ozlju, Slunju, Kamanju i pod rijekom zvijezda na Petrovoj gori,  dovodi filmove. Ovogodišnje izadnje Riječnog kina otvorit će film IKEA for YU, Karlovčanke sa švedskom adresom Marije Ratković Vidaković koja je i pokretačica karlovačkog, ali i županijskog open-air kina.

Film će biti prikazan u Karlovcu, upravo tamo gdje mu počinje radnja i to na lokaciji s koje je Riječno kino uz Karlovačko i krenulo – na Foginovom kupalištu. Projekcija počinje u 21:30 sati, a uz luftiće sutra će dobro doći i dekica zbog prohladnih večeri, no Marijin film nikako ne bi trebali propustiti.

Osim ovom dokumentarcu karlovačka publika zasigurno se veseli još jednom domaćem uratku koji će se u sljedećih nekoliko tjedana naći na platnu Riječno kina uz Karlovačko. Radi se o uspješnici Eduarda Galića „Za ona dobra stara vremena“ u kojoj je jednu od glavnih uloga ostvario upravo naš Karlovčanin Karlo Mrkša.

U okviru Riječnog kina za djecu najmlađu publiku zasigurno će najviše razveseliti „igrani“ remake legendarnog Disneyevog animiranog filma „Kralj lavova“, koji na obalu Korane, tik uz drveni most, stiže 27. srpnja.

-Ovo je samo dijelić programa koji očekuje našu publiku diljem županije. Kao i lani, i ove godine sezonu zatvaramo na Petrovoj gori ispod najljepšeg zvjezdanog neba, zaključila je Ksenija Sanković iz Kinokluba Karlovac.

Pročitajte i ovo

POSADI DRVO, NE BUDI PANJ

U tjednu kolektivne sadnje, u Karlovačkoj županiji bit će posađeno više od 3400 stabala