Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Život Županija RIJEČNO KINO Podijeli

Riječno kino: Večeras dokumentarac, sutra komedija

Večeras na Foginovom projekcija filma Scream for me Sarajevo

Unatoč tome što je prijetila kiša, ipak je sinoć ozaljska publika uživala u filmu na otvorenom.

Prije filma posjetitelji su sudjelovali u riječnom kvizu preko mobitela. Trojici najuspješnijih kvizaša, na čelu s Bogdanom Bošnjakom koji je odnio titulu pobjednika, nagrade su osim organizatora Kinokluba Karlovac, osigurali i Karlovačko, Hrvatske željeznice i Europe Direct Karlovac.

Iako s malim zakašnjenjem radi varljivog vremena, nakon kviza održana je projekcija napetog trilera Putnik s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi.

Danas projekcija na Foginovom

Riječno kino uz Karlovačko ponovno se vraća na Foginovo kupalište u Karlovcu, sa hvaljenim dokumentarnim filmom Scream for me Sarajevo. Ova istinita priča o rock koncertu u opkoljenom Sarajevu 1994. godine, koji je donio malo nade u vrijeme kada je ju je bilo teško pronaći, postigao je veliki uspjeh na Sarajevo Film Festivalu, osvajanjem najveće ocjene publike dotada. Projekcija ovog filma o ratu, glazbi i riskiranju života počinje u 21:30 h.

Sutra komedija uz Koranu

Sutra pak na Foginovom kupalištu u 21:30 h posjetitelje očekuje projekcija turske komedije Leptir, koja se bavi kompliciranim odnosima unutar jedne obitelji na humorističan način.

Foto: Antonela Zvonković

Pročitajte i ovo

NIJE BAJNO

Vijadukt u Stativama brine građane: Samo čekamo da nešto padne na automobile