Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac POČAST SUBORCU Podijeli

Robert Vuković, posljednji poginuli branitelj na karlovačkom području

Pogođen je 6. kolovoza 1995. na Slunjskih brda krhotinama jedne od posljednjih granata ispaljenih s neprijateljskih položaja

Prije 25  godina, 6. kolovoza 1995., podno Slunjskih brda oko 19 sati poginuo je Robert Vuković, pripadnik drugog voda treće satnije karlovačke 110. brigade Hrvatske vojske. On je posljednji na karlovačkom području položio život za slobodu domovine.

Jučer su ga se, kao i svih prethodnih godina od Oluje, prisjetili njegovi suborci. Obišli su njegov grob na Vojnom groblju u Karlovcu, zapalili svijeće…

-Robertov mladi život prekinut je te nedjelje negdje oko sedam sati navečer podno Slunjskih brda krhotinama jedne od posljednjih granata ispaljenih s neprijateljskih položaja, kažu Robertovi suborci koji će se, kako su najavili, okupljati dok je to u njihovoj moći i dalje na skroman način pomoći da se ne zaborave dani ponosa i slave.

Osim Robertovog groba, branitelji su svijeće zapalili i kod spomenika na Turnju kako bi odali počasti svima koji su svoje živote dali u Domovinskom ratu.

Pročitajte i ovo

BRANITELJI NE OTKAZUJU

Karlovački branitelji: Bez obzira na otkazivanje, okupit ćemo se sutra na mostu