Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Karlovac HLADNI RADIJATORI Podijeli

Roditelji se tuže: Vrtić na Rakovcu bez grijanja već duže, u vrtiću je hladno

Radio Mrežnica još je jučer poslala upit na ravnateljstvo no odgovora još nema

Roditelji čiji mališani pohađaju Dječji vrtić Rakovac u Karlovcu potužili su se da u objektu nema grijanja već duže od mjesec dana, a da se mališanima prostor grije uz sustav dogrijavanja, odnosno klime.

Očajni što se ništa ne poduzima i što svi o tome šute, odlučili su se obratiti Radio Mrežnici. Tvrde da su dobili odgovore kako grijanje ne radi jer se pokvario neki dio pa se dugo čeka jer dolazi iz inozemstva. Dodaju da je u prostorijama vrtića jako hladno, da ovo nije prvi put da se događaju problemi s grijanjem ali su dosad kraće trajali.

-Nikad ovako dugo maleni nisu bili u hladnome vrtiću. Ujutro malo griju s klimama što ne može dovoljno ugrijati prostorije te je i dalje prehladno. Cijela situacija je došla do gradonačelnika koji o tome nije znao ništa te su tada vatrogasci donijeli električne grijalice, tvrde roditelji u svom obraćanju i navode da grijalice nisu u upotrebi jer postoji bojazan da bi ih malena djeca dirala.

Dodaju da su opravdanja da vrtić nije bez grijanja jer se koristi sustav dogrijavanja, odnosno klima i mole da se konačno nešto učini jer pošteno plaćaju vrtić u kojem se klinci doslovno smrzavaju.

Radio Mrežnica još je jučer poslala upit ravnateljstvu vrtića no odgovora još nema.

Pročitajte i ovo

RECITE

Možemo! poziva Karlovac i županiju da javnost informiraju o projektima koje planiraju prijaviti na natječajima