Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

Roka Puljak i Marko Mikšić državni prvaci u kick lightu za starije kadete, Karlovčanima još i jedno srebro i tri bronce

Srebrom se okitila Margareta Mušnjak, a broncama Zvonimir Jelenić, Mile Kirin i Domagoj Mlinarić.

Roka Puljak i Marko Mikšić, članovi Kickboxing kluba Tigar iz Karlovca, osvojili su naslove državnih prvaka u kategorijama starijih kadeta na Prvenstvu Hrvatske u kick lightu održanom jučer u Opatiju, a borci karlovačkog kluba vratili su se kući s još jednim srebrom i tri bronce.

Puljak se na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popela u kategoriji starijih kadetkinja do 65 kg, u konkurenciji još tri natjecateljice. U polufinalu je pobijedila Anu Sutlović iz Pretoriana, u finalu Petru Mikulić iz Tigra Brod, a proglašena je i najboljom starijom kadetkinjom natjecanja. Mikšić je slavio u kategoriji starijih kadeta do 52 kg, pobijedivši oba konkurenta – u polufinalu Tina Paćalata iz Minotaura, a u finalu Florijana Colarića iz Škorpiona.

Do srebra je došla Margareta Mušnjak kod starijih kadetkinja do 55 kg, izgubivši u finalu od jedine konkurentice Ane Jović iz Sušaka. A bronce su osvojili Zvonimir Jelenić kod seniora do 79 kg, u konkurenciji još trojice boraca, porazom u polufinalu od Marka Bakovića iz Amena, Mile Kirin kod juniora do 89 kg, u konkurenciji još četvorice natjecatelja, koji je u četvrtfinalu bio slobodan pa potom u polufinalu upisao poraz od Josipa Buljana iz Amena, te Domagoj Mlinarić kod starijih kadeta do 63 kg, također u konkurenciji još četvorice boraca, koji je isto bio slobodan u četvrtfinalu pa ubilježio polufinalni poraz od Antonia Večenaja iz splitskog Pit bulla.

Na prvenstvu koje je okupilo 207 boraca iz 37 klubova, Tigar je zauzeo peto mjesto u ukupnom poretku, a drugo u ukupnom poretku starijih kadetkinja i kadeta.

Pročitajte i ovo

ZA STARIJE

Ogulinski dom za starije dobit će novo ruho: Kvaliteta života za treću životnu dob