Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Županija JOSIPDOL Podijeli

Rudančić kandidat HDZ-a za načelnika Josipdola

U Josipdolu je dugi niz godina načelnik bio Zlatko Mihaljević, sada smjena generacija

Predsjednik OO HDZ-a Josipdol Dragan Rudančić, kandidat je HDZ-a za načelnika općine Josipdol.  Uz ŽO HDZ-a Karlovačke županije, podršku mu je pružila i županica i kandidatkinja HDZ-a za županicu Karlovačke županije Martina Furdek-Hajdin.

Dragan Rudančić rođen je 1984.godine u Ogulinu, oženjen je i otac 2 djevojčice. Po struci diplomirani inženjer šumarstva, po završetku diplomskog studija se zapošljava u Hrvatskim šumama. Politikom se bavi od 2010 godine.

Kako sam ističe, u ovaj izazov ušao je spreman preuzeti odgovornost za općinu Josipdol, kao mjesto ugodnog življenja, u kojoj mladi imaju svoje mogućnosti za napredak, gospodarstvenici priliku za investiranje, gdje se svaki čovjek osjeća prihvaćeno.

„Došlo je vrijeme za promjene i novu energiju, a općina Josipdol zaslužuje da ju vodi tim koji je ustrajan, iskusan i prije svega otvoren za sve ljude koji se žele uključiti. Uvjeren sam u pobjedu na predstojećim izborima, a ovim putem se želim zahvaliti predsjednici ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nadi Murganić, svim članovima općinske organizacije i OO HDZ-a Josipdol i našoj županici Martini Furdek Hajdin na podršci koju su mi pružili. „

Županica i kandidatkinja HDZ-a za županicu Karlovačke županije Martina Furdek-Hajdin istaknula je da Dragan Rudančić kao budući načelnik Općine Josipdol može svojim radnim iskustvom, svojim obiteljskim životom koji je vezan za ovaj kraj izuzetno pridonijeti razvoju općine.

„ Danas se nalazimo podno Starog grada Modruša koji je jedna od vrijednih lokacija ovog projekta. Sam projekt se najviše odnosi na obnovu stare područne škole koja je od strane Karlovačke županije darovana općini, a obuhvaća i prostor lugarnice koja je u vlasništvu Hrvatskih šuma. Upravo u ovom projektu imala sam prilike upoznati kandidata za načelnika općine, Dragana Rudančića gdje smo kvalitetno surađivali na obostrano zadovoljstvo. Ovaj projekt će između ostaloga biti i potencijal gospodarskog razvoja ovoga kraja, posebno vezan za poljoprivredu i plasman poljoprivrednih proizvoda, a i za obrazovanje, za kulturu, za društveni život.“

Pročitajte i ovo

SREĆOM BEZ ŽRTAVA

Kamion na autocesti naletio na cestarsko vozilo iz kojeg su malo prije toga izašli radnici