Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Sport RUKOMET Podijeli

Rukometaši Karlovca u novoj će sezoni putovati autobusom oslikanim obilježjima kluba

Prvo putovanje danas predstavljenim autobusom imat će 18. rujna, kada će put Vinkovaca, na ogled 2. kola Paket24 Premijer lige s momčadi Spačve.

Na sva gostovanja u novoj sezoni seniorska momčad Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac putovat će autobusom koji je oslikan obilježjima kluba, a koji je danas službeno predstavljen javnosti na parkiralištu ispred Sportske dvorane.

Dio je to marketinške aktivnosti kluba, koji i na ovaj način želi povećati svoju vidljivost u javnosti te pronositi ime kluba i grada Karlovca na svakom od budućih putovanja u novoj natjecateljskoj sezoni 2021/2022.

– Zahvalio bih se našim dosadašnjim partnerima u prijevozu, Vel-Toursu i Dobra prijevozu. U povodu početka sezone oslikali smo autobus, da to podignemo na jednu višu razinu, te se nadam dobroj budućoj suradnji. Na sve gostujuće utakmice u novoj sezoni seniorska će momčad ići ovim oslikanim autobusom – kazao je igrač i predsjednik kluba Ivica Frketić.

Rukometaši Karlovca otvorit će natjecanje u Paket24 Premijer ligi u subotu od 19 sati domaćim dvobojem s Porečom, a prvo putovanje s predstavljenim autobusom imat će sedam dana nakon toga prema Vinkovcima, kada odlaze na gostovanje kod momčadi Spačve.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Održana sjednica IO HNS-a, o ‘klubovima od posebnog interesa’ ni riječi, Karlovac 1919 od sljedeće sezone četvrtoligaš