Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Rukometna škola Karlovac druga

Nastupila je 21 ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Prvi dio natjecanja odigran je po grupama. Karlovčani su u svojoj grupi bili prvi, a ostvarili su slijedeće rezultate:RŠK – ‘Croatia osiguranje’ Zagreb 12:6,RŠK – ‘Moslavac’ Popovača 19:8,RŠK – ‘Buzet’ 17:6,RŠK – ‘Jeruzalem Ormož’ Slovenija 20:6. Karlovčani su u četvrt završnici pobijedili ‘Kolubaru’ iz Lazarevca iz […]

Nastupila je 21 ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Prvi dio natjecanja odigran je po grupama. Karlovčani su u svojoj grupi bili prvi, a ostvarili su slijedeće rezultate:
RŠK – ‘Croatia osiguranje’ Zagreb 12:6,
RŠK – ‘Moslavac’ Popovača 19:8,
RŠK – ‘Buzet’ 17:6,
RŠK – ‘Jeruzalem Ormož’ Slovenija 20:6.

Karlovčani su u četvrt završnici pobijedili ‘Kolubaru’ iz Lazarevca iz Srbije s 19:2. U polufinalu igrači trenerice Tanje Rašić nadigrali su ‘Zamet’ iz Rijeke s 21:13. U finalu mladi Karlovčani su se opet sastali s ‘Croatia osiguranjem’. Ovaj puta su igrači iz Zagreba pobijedili s 8:7, iako su mladi karlovački rukometaši četiri minute prije kraja susreta vodili sa 7:4. Tako je ‘Croatia osiguranje’ osvojila prvo mjesto, druga je Rukometna škola Karlovac i treći ‘Zamet’ iz Rijeke. Andrej Obranović iz ekipe Rukometne škole Karlovac proglašen je za najboljeg igrača turnira.

Pročitajte i ovo

KEEP IN TOUCH

U Karlovac stigli učenici i profesori iz 5 različitih zemalja: Uz učenje, važno je stvoriti i nova prijateljstva