Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Županija AGLOMERACIJA Podijeli

Rupe po Dugoj Resi nepodnošljive, prašine za izvoz, a ima i onih koji po takvoj cesti “raspelju” auto sa 70 km/h

Radovi ne kasne, kažu u Komunalnom

Rupe od radova na aglomeraciji po Dugoj Resi su nepodnošljive, automobili su na udaru, radovi su strašno spori, a kad već nema asfalta, je li moguće barem te rupe zatrpati pijeskom da vozimo po makadamu.

Upitao je to HNS-ov Dražen Benković gradsku vlast i time prenio pitanja svih Dugorešana i svih onih koji voze kroz Dugu Resu već mjesecima i čije prometnice, osobito Jelačićeva izgleda kao nakon sustavnog raketiranja.

Duga Resa je razrovana do bola, prometuje se otežano, prašine ima za izvoz, a Benković upozorava i pita se što će biti ove zime padne li snijeg i kako će se cesta čistiti.

Radovi po planu, ali ima nedogovornog ponašanja

Direktor Komunalnog Željko Kučinić kaže da radovi idu po planu, da se ne kasni, ali je i apelirao da se koriste alternativni pravci za prometovanje.

– Ljudi teško mijenjaju navike, no ima i neodgovornog ponašanja i vožnje koja ugrožava druge. Mi smo svaki dan na gradilištu i tome svjedočimo. Da, ima rupa, nismo zadovoljni, osobito nakon što netko enormnom brzinom prođe tom dionicom i nakon kiša i pljuskova kad dolazi do ulegnuća.

Kazao je i da unatoč radovima Duga Resa nije imala prevelikih zastoja u vodoopskrbi niti odvodnji, da su s izvođačem radova zadovoljni, a slično misli i gradonačelnik Tomislav Boljar.

-Prašina i rupe jesu problem, no imate i “frajera” koji “raspelju” auto 70 na sat po takvoj cesti i čije smo mi žrtve.

I na kraju, još jedanput iako smo o tome već pisali, predviđeni datum završetka svih radova je 31. prosinca 2023. godine. 🙂

 

Pročitajte i ovo

EU SREDSTVA

Karlovac uspješan u provedbi ITU projekata: Ove godine na raspolaganju 33 milijuna eura