Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Karlovac AKO PROĐE, PROĐE Podijeli

S 3 plave iskaznice Badovinac na razgovor za direktora Zelenila: Nisu od HDZ-a, ali možda prođe

Ako bi postao direktor, obznanio bi tokove novca iz Zelenila, ali “to se neće dogoditi jer direktor neću postati”

Ako budem izabran, ako se dogodi čudo, javnost će dobiti račune na uvid, ali neću biti izabran, no evo dobio sam čak intervju.

Ovo je dio izjava karlovačkog političkog free-lancera Nikole Badovinca koji je danas na svom FB profilu objavio video čija je tema – poziv na razgovor za direktora Zelenila, gradske tvrtke koja traži novog čelnika. Netom prije nego je otišao na razgovor, u kratkom videu objasnio je svoje želje, namjere i planove pod nazivom “Zelenilo, 2. natječaj, 2. pokušaj” jer je onaj prvi neslavno propao zbog “kiksa” i neobjavljivanja svih uvjeta natječaja.

Badovinac koji vodi bitku sa karlovačkim političkim vjetrenjačama ne odustaje,a ovaj put sa sobom je uzeo tri plave iskaznice – jednu futsal Dinama i dvije Dinamove godišnje karte. – Plavo je plavo, doduše nije od HDZ-a, ali možda prođe, rekao je.

Zanima ga gdje novac od Zelenila ide, kako se “outsourca”, koje se firme plaćaju da rade koje poslove, odnosno tok novca kojim bi se on pozabavio u svom direktorskom radu. “Ako budem izabran, javnost će to dobiti na uvid, no to se ništa  neće dogoditi jer ja neću biti izabran”, zaključio je u svom live obraćanju na fejsu.

Pročitajte i ovo

ZVJEZDANO LJETO

Alen Slavica u Aquatici, The Mith na Starom gradu, predstava ‘Udovice’ u Zorin domu