Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sport RUKOMET Podijeli

S novim autobusom u Vinkovce barem po bod

Rašić: Spačva igra izuzetno čvrstu i agresivnu obranu i bit će nam jako teško

KARLOVAC – Iako ih na gostovanju kod Spačve očekuje vrlo teška utakmica, karlovački rukometaši dat će sve od sebe da osvoje barem bod, ako ne i oba, a put Vinkovaca krenut će u autobusu karlovačkog Autotransporta oslikanom u bojama kluba.

Trenerica Tanja Rašić kazala je da su se u protekla dva tjedna dobro spremali za ovo teško gostovanje, na kojem ih očekuje vrlo kvalitetni domaćin koji igra vrlo agresivnu obranu.

– Ekipa koja igra izuzetno čvrstu i agresivnu obranu, moglo bi se reći na granici dopuštenog. Mislim da ćemo se dobro pripremiti još u ova dva dana koja su nam na raspolaganju i nadam se da možemo stvariti dobar rezultat.

Svi igrači su zdravi i spremni za utakmicu, nema nikakvih ozljeda i karlovačka trenerica nada se da će tako ostati i do subotnje utakmice.

– Bit će nam stvarno teško jer Spačva je jedna prava domaćinska ekipa, koja preferira izuzetno izuzetno čvrstu i agresivnu obranu. Ali probat ćemo napraviti sve da ostvarimo dobar rezultat i da uzmemo bod ili oba boda – zaključila je Rašić.

Oslikani bus promovirat će i klub i grad

A kao što smo spomenuli na početku teksta, karlovački rukometaši put Vinkovaca će u autobusu karlovačkog Autotransporta, koji je oslikan bojama kluba. To je još jedna u nizu marketinških aktivnosti, kazala je dopredsjednica kluba Maja Relić, kojom će se promovirati i klub i grad.

– Zahvaljujemo se Autotransportu, koji nam je osigurao autobus, kao i sponzorima Gavranoviću i Reti, koji su omogućili njegovo oslikavanje. Osim što će voziti karlovačke rukometaše na gostovanja, ovaj autobus vozit će i na redovnim međugradskim linijama Autotransporta pa će se na taj način promovirati i klub i grad Karlovac.

Utakmica u Vinkovcima igra se u subotu od 19 sati.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Oscar Kovačić, Lucio Matuzić i Đorđe Bunčić brončani na 26. Zagreb Croatia Openu