Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Život DAN POSLIJE Podijeli

S ovog mjesta “počeo” je problem sa strujom i gotovo dvosatnim nestankom u Dugoj Resi

Iz Tušmera idu tri pravca napajanja strujom

Radovi u Tušmeru zbog kojih je došlo do preopterećenja pravca napajanja razlog su gotovo dvosatnog nestanka struje u Dugoj Resi, a danas smo na toj lokaciji snimili i ove fotografije.

Kako doznajemo, upravo se na tušmerskom dijelu nalaze takozvana tri pravca napajanja ili tri žile kojima struja “ide” do korisnika. Zbog radova i to očito nedovoljno pripremljenih i odgovornih, napajanje je ostalo na jednoj žili koja jučer navečer više nije mogla izdržati pritisak. Riječ je o potezu gdje je žila najtanja, tj. najlošije kvalitete i to negdje između Đačkog doma i Mrežničke obale.

Hoće li HEP nakon ovog incidenta nešto poduzeti, još se nisu oglasili.

Pročitajte i ovo

SKLONIŠTE ZA NAPUŠTENE

U Utinju godišnje stigne 320 napuštenih pasa: 240 ih pronađe svoj zauvijek dom