Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Život AK' JE ZIMA NIJE LAV Podijeli

S prosincem stigla zima – večeras će pasti snijeg, od sutra jutarnji minusi, zimska služba spremno čeka

Stožer zimske službe grada Karlovca spreman je za predstojeći snijeg. On bi trebao pasti već danas i zato što će, prema najavama meteorologa, biti mokar ne bi se trebao zadržavati na tlu. -Na žalost, s obzirom da je temperatura zraka oko 3 stupnja, da je tlo još razmjerno toplo, to nije bilo pravo ohlađivanje i […]

Stožer zimske službe grada Karlovca spreman je za predstojeći snijeg. On bi trebao pasti već danas i zato što će, prema najavama meteorologa, biti mokar ne bi se trebao zadržavati na tlu.

-Na žalost, s obzirom da je temperatura zraka oko 3 stupnja, da je tlo još razmjerno toplo, to nije bilo pravo ohlađivanje i da pravo zahlađenje dolazi tek  sada poslijepodne, mislim da će se vrlo malo tog snijega zadržavati u nizinama na vašem području, rekao je Izidor Pelajić iz DHMZ-a.

-Imamo dovoljno posipala, mehanizacija i izvođači su spremni za zimksku službu, ističe dogradonačelnik Karlovca Ivan Mrzljak.

No, u gorju poput Žumberka ili u Gorskom kotaru, Lici tj. na ogulinskom i slunjskom području snijega bi moglo biti i na cestama. To znači više posla za one koji su zaduženi za čišćenje državnih i županijskih prometnicama na tom prostoru.

Zbog zahladnjenja koje će stići krajem dana od sutra do kraja tjedna imat ćemo jutra s temperaturnim minusima.

Foto: Ilustracija/Arhiva RM

Pročitajte i ovo

VRIJEME

Kiša i grmljavina otvorile su petak, ali će ga i zatvoriti