Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Crna kronika Karlovac Podijeli

Samoubojstvo, razbojništvo, krađe…

22 – godišnji I.F. iz Slunja, a navodno je riječ o biološkom bratu lanjske stanarke ‘Big brother kuće’ Maje Paole, bombom si je jučer oduzeo život u Slunju gdje je i živio. Nastavljen je tako crni niz samoubojstava u Karlovačkoj županiji, a ne prekida se ni onaj obiteljskoga nasilja. Jučer su se dogodila tri. Uz […]

22 – godišnji I.F. iz Slunja, a navodno je riječ o biološkom bratu lanjske stanarke ‘Big brother kuće’ Maje Paole, bombom si je jučer oduzeo život u Slunju gdje je i živio. Nastavljen je tako crni niz samoubojstava u Karlovačkoj županiji, a ne prekida se ni onaj obiteljskoga nasilja. Jučer su se dogodila tri.

Uz prijetnju pištoljem opljačkana trgovina u Grabriku

Sinoć je opljačkana i trgovina ‘Tanja’ u Grabriku. Uz prijetnju pištoljem, mlađi mušakarac je odnio nepoznatu količinu novca. 268 kutija raznih cigareta iz BiH nije ilegalno stiglo na tržište jer je granična policija u Maljevcu u tome jučer spriječila 45-godišnju Slovenku. Preko granice s Hrvatskom pokušala ih prošvercati u svom osobnom automobilu.

‘Viadukt’ ostao bez tunelske folije vrijedne oko 150 tisuća kuna

Policija je zabilježila i nekoliko krađa – od drva iz šume u Bosiljevu, preko vanjskih pločica i plinske boce u Ogulinu, pa sve do mobitela sa promo štanda u Vojniću. Ipak najveću štetu od krađe pretrpjela je tvrtka ‘Viadukt’ nakon što su im s gradilišta tunela Mala Kapela ukradene tunelske folije za hidroizolaciju. Njih 27 vrijedno je oko 150.000 kuna.

Pročitajte i ovo

AKO PIJEŠ...

Dvojica zbog pijanstva ostali bez vozačke