Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život Županija Podijeli

‘Sanader je pobjegao kad je najteže’

Iako je riječ o isključivo druženju HNS-ovaca, neizostavna tema među 1600 članova koliko ih sudjeluje na igrama, zasigurno će biti i aktualna politička situacija u zemlji. Zaključke o tome predsjedništvo stranke i središnji odbor već su donijeli, naglasila je Pusić. Jučerašnje govore, posebno Sanaderov, na HDZ-ovom Saboru, Vesni Pusić izgledaju kao iz kazalište apsurda. ‘Pilota […]

Iako je riječ o isključivo druženju HNS-ovaca, neizostavna tema među 1600 članova koliko ih sudjeluje na igrama, zasigurno će biti i aktualna politička situacija u zemlji.

Zaključke o tome predsjedništvo stranke i središnji odbor već su donijeli, naglasila je Pusić. Jučerašnje govore, posebno Sanaderov, na HDZ-ovom Saboru, Vesni Pusić izgledaju kao iz kazalište apsurda.

‘Pilota u avionu nema i bjelodano je da zemlju nitko ne vodi’, nastavlja Pusić. U HNS-u, tvrdi, ne misle ni da su Jadranka Kosor i Andrija Hebrang najsretnije riješenje za vođenje Hrvatske.

‘Uz svo dužno poštovanje, ali s idejom Kosor Hebrang u ozbiljnoj situaciji, čovjek se jednostavno prestraši za sudbinu.’

HNS je kaže Pusić, spreman sudjelovati u okupljanju političke alternative i inicijativi za EU, a sposobni su i svojim programima prionuti izvlačenju hrvatskog gospodarstva iz blata. Osim toga, u HNS-u očekuju prijevremene izbore, najkasnije s početkom 2010. godine, te se pripremaju i za njih.

Pročitajte i ovo

ODAZOVITE SE

Ovaj tjedan 4 akcije darivanja krvi: policija, vojarna Kamensko i Crveni križ u Karlovcu