Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Županija IZBORI Podijeli

Sandra Ulaković, kandidatkinja HDZ-a za načelnicu Bosiljeva: Vrijeme je za mlade i obrazovane

Na listi za Općinsko vijeće uz mlade bit će i umirovljenici, branitelji…

Vrijeme je da Općinu počnu voditi mladi i obrazovani, rekla je Sandra Ulaković, HDZ-ova kandidatkinja za načelnicu Bosiljeva.

Kako je rekla na svom današnjem predstavljanju u Karlovcu, politikom se bavi od 2018. kada je preuzela općinski HDZ, živi u Bosiljevu, a radi u županijskom Zavodu za hitnu medicinu.

-Za načelnicu Općine Bosiljevo odlučila sam se kandidirati zato što smatram da je vrijeme općinu počnu voditi mladi, obrazovani ljudi. Na taj način smo i koncipirali listu za općinsko vijeće, rekla je.

No, uz mlade, na listi za općinsko vijeće bit će i umirovljenika i branitelja. A kao načelnica želi uređivati Bosiljevo kako bi ono bilo mjesto skrojeno za mlade obitelji.

-Želim urediti centar Bosiljeva, napraviti dječje igralište da bi svi mladi roditelji imali jedno mjesto za druženje, urediti u centru parkirališna mjesta te sportsku dvoranu. Želja je urediti i kupalište u Prikuplju uz Kupu, također uređenje cesta od Grabrka prema Bosiljevu te uređenje dvorca u centru Bosiljeva kao i što veća iskoristivost EU fondova, najavila je Ulaković dio svog programa.

Birače je pozvala da na predstojećim lokalnim izborima svoj glas HDZ-u odnosno Martini Furdek Hajdin za županicu te njoj za načelnicu Bosiljeva jer, kako je rekla, “napredak i razvoj općine Bosiljevo je moguć samo uu sinergiju Županije i Općine”.

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Bruno Belčić državni prvak na 3000 metara sa zaprekama s rekordom prvenstava Hrvatske, Helena Valentić srebrna u istoj disciplini