Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Županija KULTURA Podijeli

‘Sarmica’, urnebesna komedija sa sretnim završetkom, u četvrtak u kino dvorani u Dugoj Resi

Režiju potpisuje Zoran Mužić, a glume Kenija Pajić, Pero Juričić i Mladen Čutura.

DUGA RESA – Urnebesna komedija sa sretnim završetkom ‘Sarmica’ gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa u četvrtak, 25. travnja, od 20 sati.

Postariji gospodin, arhitekt Saša (Pero Juričić) oženio se mladom studenticom Vesnom. U početku je sve bilo lijepo, ali nevolje su krenule kada je Vesni postalo dosadno pa je odlučila zabavu potražiti u klubovima i kafićima, gdje se susreće sa svojim društvom. Ljubomorni je Saša odlučio pratiti Vesnu kako bi saznao s kim se druži, gdje zalazi i što radi. Pratio ju je danima, a nakon jednog takvog praćenja pobijedila ga je prehlada jer je cijeli dan stajao na kiši bez kišobrana, špijunirajući Vesnu.

U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina (Ksenija Pajić), koja mu pripravlja kamilicu za inhaliranje i uređuje kuću. Kristini je Saša još uvijek drag, pomalo ga žali zbog nevolje u kojoj se našao i stalno Sašu ispituje što se događa između njega i Vesnice. Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed Pero Pavlović-Puška (Mladen Čutura), umirovljeni policajac, stručnjak za praćenje. On već dulje vrijeme špijunira susjeda Sašu, a nakon praćenja mu odluči ponuditi svoje profesionalne usluge. On će umjesto Saše profesionalno pratiti Vesnu i sve će mu svako jutro referirat: gdje je bila, s kim je bila, što je radila i kako se ponašala. Tu počinje urnebesna komedija sa sretnim završetkom!

Režiju potpisuje Zoran Mužić, a glume Kenija Pajić, Pero Juričić i Mladen Čutura.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a možete ih kupiti u tajništvu Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa radnim danom od 8 do 15 sati ili na dan predstave na blagajni kino dvorane, sat vremena prije početka programa. Rezervacije se zaprimaju na 047 844-252.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

ZA SV. NIKOLU TESLI

Radovi punom parom: Svi se nadaju otvorenju Teslinog centra na Rakovcu sljedeće godine