Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac GRAD ZA SVE Podijeli

SDP i partneri žele zaustaviti propadanje Karlovca. Boli ih kad vide da ih u susjedstvu prestižu

Slika Starog placa najbolje opisuje HDZ-ovu vladavinu u Karlovcu, tvrde

Sa Starog placa, lokacije centra Karlovca čije stanje najbolje opisuje situaciju u Karlovcu nakon 16 godina vlasti HDZ-a, zajednička lista SDP-a, liste Naš Karlovac Davora Petračića, HSS-a i reformista odaslala je danas poruku biračima da upravo oni imaju viziju, volju i želju zaustaviti daljnje propadanje Karlovca. Radi se o poduzetnicima, obrtnicima, državnim službenicima, u najvećem dijelu mladim ljudima s integritetom.

-Ova lokacija najbolje opisuje gdje je Karlovac nakon HDZ-ove vlasti, dovoljno je vidjeti stanje u kakvom su zgrade, pustoš, nedostatak života, poduzetništva, obrtništva, kazala je nositeljica liste SDP-ova Dragica Malović.

Lista želi “uhvatiti” što bolje rezultate u srazu za karlovačko gradsko vijeće, a njeni članovi predstavljajući svoje motive ulaska u ovaj ring, uglavnom su ih sve sveli na isto – Karlovac propada, nepotizam i krađa vladaju, mladi nemaju šansu. Desetero ih je iz SDP-a, sedmero iz Naš Karlovac, troje iz HSS i jedan iz Reformista: Dragica Malović, Ehlimana Planinc, Tomislav Novak, Zoran Brkić, Željka Verner, Krešimir Latin, Tomislav Colarić, Viktorija Banić, Sanja Jergović, Dario Janković, Davor Petračić, Dražen Cukina, Željko Poka, Marin Stanišić, Ivana Prahić, Predrag Pavličić, Kristina Požar, Josip Šoštarić i Ivica Margarin.

Dio njih objasnio je što ih je natjeralo u politiku. Tomislav Novak više nije mogao promatrati laži, nepotizam i krađu koji nam sustavno uništavaju državu, Zorana Brkića smeta uništavanje Karlovca i nemogućnost napredovanja u skladu sa znanjem, Željka Verner želi zaštititi radnička prava i malog čovjeka, Krešimir Latin želi ukazivati na nelogičnosti vidljive malom građaninu, a zna se da može biti bolje, baš kao i na Ivanjskom krijesu u čijoj organizaciji učestvuje. Svi smatraju da bi Karlovac trebao biti grad jednakih mogućnosti za sve, boli ih kad vide da ih neki u susjedstvu prestižu. Za Tomislava Colarića bitno je stvoriti bolje uvjete života, a osobito bi se posvetio podizanju kvalitete stanovanja i boljim prometnim rješenjima. Viktorija Banić želi osnaživanje kulturno-umjetničkog amaterizma, ali i briga za izobrazbu djece i mladih. Sanja Jergović upozorava na društvene probleme u Karlovcu, a najveći smatra nepostojanje nikakve formalne politike prema mladima. Dario Janković, dobro poznat Karlovčanima, također podupire listu, a Predrag Pavličić iz HSS-a zadovoljan je što mladost prevladava na ovoj listi i nada se da će grad okrenuti u dobrom smjeru.

Nositeljica liste Dragica Malović danas  je izrazila i žaljenje što u Karlovcu ujedinjena oporba ne izlazi zajednički na izbore jer bi tako najlakše pobijedili, misleći tu na Možemo! koji su im svjetonazorski najbliži.

 

Pročitajte i ovo

AGLOMERACIJA U ZVIJEZDI

Sutra počinju prvi radovi i polaganje mimovoda u Haulikovoj i Samostanskoj te na Ruskom putu