Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Život KAMANJSKA DEKLARACIJA Podijeli

SDP-ovci iz Kamanja traže trenutni odlazak Bernardića

Provođenje izbora do kraja godine za promjenu SDP-a

Predsjednik SDP-a Davor Bernandić iz Kamanja je dobio jasnu poruku svojih stranačkih kolega. Ne samo da su još jednom od njega zatražili da ode zbog “katastrofalnog stanja” u stranci već su se i okupili u velikom broju.

– Ako se ovdje okupi toliko ljudi, a oni imaju podršku više od polovice načelnika i gradonačelnika i svih skupina, svi oni traže samo jedno, kaže Siniša Hajdaš Dončić.

Osamdesetak potpisnika pisma kojim traže njegovu smjenu, a među njima i suspendirani članovi održali su, kako kažu, konstruktivan sastanak.

– Znamo da SDP može bolje, da može ponovo postati hrvatska avangarda i mijenjajući sebe mi ćemo mijenjati hrvatsko društvo, dodao je Hajdaš Dončić.

U zaključcima iz Kamanja traže trenutni odlazak Davora Bernardića s mjesta predsjednika SDP-a “zbog katastrofalnog vođenja stranke i rušenja njenog rejtinga među građanima, nedemokratskog obračunavanja s neistomišljenicima u stranci te sve očitijem približavanju političkim opcijama s kojima SDP ne može dijeliti politički prostor”.

Traže hitno, najakasnije do kraja ove godine, provođenje izbora u stranci i poništavanje svih sankcija protiv članova SDP-a te pozivaju Glavni odbor da na prvoj sljedećoj sjednici donese odluke koje će omogućiti provođenje tih zahtjeva.

Pročitajte i ovo

NEMA PROMJENE

Zvonko Spudić i dalje na čelu županijskog HNS-a