Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Karlovac IZBORI Podijeli

SDP u Karlovcu s Petračićem ide na HDZ: Nije vrijeme za stranačke taštine

Ankete pokazale da nezavisni Petračić prolazi bolje od SDP-ovke Malović

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Karlovca na predstojećim izborima bit će nezavisni Davor Petračić, dok će SDP-ovka Dragica Malović biti kandidatkinja za zamjenicu.

Odlučilo je tako predsjedništvo karlovačkog SDP-a.

-Odluka da kao kandidata za gradonačelnika istaknemo kandidata koji nije član stranke je posljedica racionalnog i politički praktičnog razmišljanja. Prema provedenim anketama Davor Petračić kao nezavisni kandidat prolazi najbolje, pojašnjavaju svoju odluku.

Kažu da se Petračićeve ideje o tome kako Karlovac učiniti mjestom boljim za život, sredinom koja će privlačiti nove stanovnike i poslove, modeli po kojima se bi se trebala voditi gradska uprava kao servis građana, uvelike  poklapaju sa lokalnim programskim smjernicama karlovačkog SDP-a.

-Na kraju, karlovački SDP i Davor Petračić dijele mišljenje da je HDZ na vlasti u posljednjih 15 godina učinio premalo za ovaj grad, da grad stagnira na svim razinama i da je promjena vlasti nužna. U tom smislu, nije vrijeme za stranačke taštine i isticanje osobnih ega, mi u SDP-u ovom odlukom dosljedno ostajemo kod stava da samo zajednički nastup oporbenih snaga može donijeti promjenu vlasti u Karlovcu, i SDP je spreman sve podrediti tom cilju.

Davor Petračić, Dragica Malović i zajednička lista na kojoj su i HSS i Reformisti bit će predstavljeni čim se Davor Petračić oporavi od zaraze koronavirusom.

Pročitajte i ovo

ZA ČIŠĆU PRIRODU

Na Orlovcu danas veliko čišćenje otpada na trasi dugoj 5 km