Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Županija NOVO U DUGOJ RESI Podijeli

Second hand shop informatičke opreme i elektroničkih uređaja od utorka u Dugoj Resi

Prodavaonicu i servis otvara INFORMATIČKI CENTAR KIS na adresi Jozefinska cesta 55

DUGA RESA – Second hand shop informatičke opreme i elektroničkih uređaja INFORMATIČKOG CENTRA KIS iz Karlovca otvara svoja vrata u Jozefinskoj ulici 55 u Dugoj Resi u utorak, 2. siječnja, u 10 sati.

Nakon dugo vremena, mještani Duge Rese više neće morati svoja računala na servis voziti u Karlovac, već će moći posjetiti novootvoreni Second hand shop u Jozefinskoj 55 radnim danom od 8 do 19 i  subotom od 8 do 15 sati.

Između ostalog, INFORMATIČKI CENTAR KIS specijaliziran je za izmjenu ekrana na mobitelima i tabletima, kao i konektora za punjenje, izradu web stranica i još mnogo drugih usluga. U ponudi ima i složena rabljena računala s jamstvom od 1 godine, te razne gadgete za mobitele i tablete, USB stickove i kabele, slušalice, miševe, tipkovnice, kućišta, napajanja, mobitele i još mnogo toga. Cijene su jako povoljne i nema obračunskog sata kao u drugim serviserskim radnjama. Temeljem Članka 22. Stavka 1. Zakona o PDV-u, nije u sustavu poreza na dodanu vrijednost.

Glavno sjedište INFORMATIČKOG CENTRA KIS je u Karlovcu, na adresi Mirka Seljana 44, Borlin, a više možete doznati na web stranici http://www.informatickicentarkis.hr, te na 047 296-478 i 097 717-4130.

Pročitajte i ovo

ZA SV. NIKOLU TESLI

Radovi punom parom: Svi se nadaju otvorenju Teslinog centra na Rakovcu sljedeće godine