Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Hrvatska ĐIR PO SELCU Podijeli

Selce “karlovačko”: U hostelu gosti i sportaši. Pogledajte naše razglednice

Omiljeno odmaralište Karlovčana trenutno radi s pola kapaciteta

Omiljeno odmaralište Karlovčana – Hostel Karlovac u Selcu, u vlasništvu Grada Karlovca, ove sezone bilježi bolje rezultate od prošlogodišnjih.Trenutno su u hostelu gimnastičari, slijede judaši, pa članice i članovi Taekwondo kluba Prana.

U rujnu se očekuju nove grupe škole u prirodi i poslovne grupe na team buildingu. Ostatak sezone ovisit će najprije o epidemiološkim mjerama, a onda i drugim različitim okolnostima koje prate ti utječu na turizam. Hostel trenutno radi s pola kapaciteta, upravo zbog mjera koje su na snazi.

U Hostelu su posebno zadovoljni da su sve ostale sobe za pojedinačne goste popunjene sve do sredine rujna.
Do početka srpnja ove sezone Hostel je posjetilo preko tisuću Karlovčanki i Karlovčana. Procjenjuje se da će do kraja ljeta više od polovice svih gostiju biti iz Karlovca što posebno veseli i ide u prilog nastojanjima gradske uprave da Hostel Karlovac bude najprije omiljeno odmaralište Karlovčana, a onda i svih drugih gostiju. Hostel Karlovac jedan je od rijetkih turističkih objekata koji nije privatiziran već je ostao u vlasništvu lokalne samouprave odnosno Grada Karlovca kako bi najprije bio u svrhu odgoja, obrazovanja i sporta, a zatim i turizma, poručuju iz Grada Karlovca.

Kako to izgleda u Selcu, ovjekovječio je Igor Čepurkovski.

Pročitajte i ovo

PROGNOZA

Još jedan krasan dan pred nama, sutra počinje promjena vremena