Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Seniori Duge Rese osvojili ekipnu broncu na Prvenstvu Hrvatske u Osijeku

U ekipi koja se okitila odličjem pucali su Filip Brinski, Bojan Stipančić i Perica Obrovac.

Ekipa Streljačkog kluba Duga Resa osvojila je brončanu medalju u disciplini malokalibarska puška 3×40 hitaca trostav na Prvenstvu Hrvatske u gađanju malokalibarskim oružjem održanom proteklog vikenda u Osijeku.

Filip Brinski, Bojan Stipančić i Perica Obrovac završili su ekipni dio natjecanja na 3. mjestu, iza solinskog Dalmacijacementa i zagrebačkog Končara, a kako već duže vrijeme nisu imali seniorsku ekipu u ovoj disciplini, u klubu su vrlo zadovoljni postignutim plasmanom. U pojedinačnom dijelu u istoj disciplini Brinski se sa 7. pozicije kvalificirao u finalno gađanje i na kraju osvojio 8. mjesto, Stipančić je bio jedanaesti, Vrcić dvanaesti, a Obrovac trinaesti.

Blizu odličja Dugorešani su bili i u disciplini ležeći stav 50 metara 60 hitaca. Ekipa u sastavu Filip Brinski, Perica Obrovac i Tvrtko Vrcić zauzela je 4. mjesto. U pojedinačnom dijelu natjecanja u ovoj disciplini Brinski je osvojio 11., Stipančić 12., Obrovac 14., a Vrcić 15. mjesto.

Trener Ivan Maraković iznimno je zadovoljan postignutim rezultatima, pogotovo nastupima mladog Tvrtka Vrcića, kod kojeg se vidi ogroman napredak kroz sezonu.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Policajac bolji od vodećeg Obrtnika, Rakovica, Mostanje 1949 i Stara hiža uzeli bodove u gostima, Željezničar upisao prvu pobjedu