Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Sport ATLETIKA Podijeli

Seniori Karlovca ekipni državni doprvaci u krosu na 4 kilometra, juniori brončani na dvostruko dužoj dionici

Seniorima su ekipno 2. mjesto donijeli Tomislav Novosel s drugim, Bruno Belčić s petim i Ivan Katić sa 7. mjestom.

Atletičari Karlovca osvojili su srebrnu i brončanu medalju na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu održanom u subotu u Varaždinu.

Najuspješniji su bili seniori u utrci na četiri kilometra, okitivši se naslovom državnih doprvaka. Tomislav Novosel zauzeo je 2. mjesto s vremenom 12:27, pet sekundi slabijim od pobjednika Marina Bloudeka iz riječkog Kvarnera, Bruno Belčić je bio peti (13:00), a Ivan Katić sedmi (13:17). U ekipnom poretku osvojili su 2. mjesto s bodom manje od zagrebačkog Agrama.

Broncom su se okitili juniori na osam kilometara, iza riječkog Kvarnera i zagrebačkog Zrinjevca. Lovro Kasunić ciljem je prošao kao drugoplasirani s vremenom 29:11, minutu i 16 sekundi slabijim od pobjednika Ivana Vuletića iz Kvarnera, Andrej Belčić zauzeo je 6. mjesto (29:52), a Borna Burić je bio četrnaesti (33:58).

Karlovački klub imao je predstavnike i u kadetskim utrkama, ali ne i ekipne rezultate jer je za njih bio potreban nastup troje atletičara. Kod kadeta na kilometar i pol Matko Belčić bio je trećeplasirani (4:57) s osam sekundi zaostatka za pobjednikom Jakovom Štamparom iz Varaždina, a kod kadetkinja na kilometar dugoj stazi Hela Rakamarić zauzela je 14., a Ida Nikolić 24. mjesto.

U ukupnom poretku muških natjecatelja Karlovac je zauzeo 6. mjesto s 22 boda, a u sveukupnom 13. poziciju s istim brojem bodova.

(foto: AK Agram Zagreb)

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Novi pripremni poraz ‘školarki’ od Udarnika, Velikogoričanke večeras realizatorski bolje raspoložene