Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Šest medalja za županijske veslače na 2. Otvorenom prvenstvu Zagreba na Jarunu

Ema Hodak iz Korane i Tin Jarnjević iz novoosnovanog Karlovca osvojili su 1. mjesta, Izabela Poljančić iz Sabljaka te Josip Jakšić i Igor Šušnjar iz Korane druga, a Roman Romčević iz Korane treće.

Dvije zlatne, tri srebrne i jednu brončanu medalju osvojili su naši županijski veslači na 2. Otvorenom prvenstvu Zagreba održanom na veslačkoj stazi na Jarunu.

Najuspješniji su bili Ema Hodak iz Korane i Tin Jarnjević, koji je osvojio prvu medalju za novoosnovani Veslački klub Karlovac. Hodak je još jednom potvrdila kvalitetu i slavila u utrci samaca za kadetkinje A, ispred Izabele Poljančić iz ogulinskih Sabljaka. Jarnjević je bio pobjednik skupine H2 utrke samaca za kadete A, ali zapravo je imao četvrto ukupno vrijeme među kadetima A jer su prva trojica iz skupine H1 bili brži od njega. U toj prvoj skupini Josip Jakšić iz Korane zauzeo je 2. mjesto, a Fran Mihalić iz Sabljaka posljednje 6. mjesto, dok je u skupini H2 Roman Romčević iz Korane bio trećeplasirani. Medalju je osvojio i Igor Šušnjar iz Korane, koji je bio srebrni u utrci samaca za juniore B, u kojoj je njegov klupski kolega Mauro Bauer bio peti.

Noa Ružić i Šime Ravnjak iz Korane su u dvojcu za kadete A zauzeli posljednje 7. mjesto, Lara Blašković i Pavlina Barišić iz Sabljaka su u dvojcu za kadetkinje A bile posljednje petoplasirane, Lana Vujasin je u utrci samaca za juniorke B bila posljednja četvrtoplasirana, a Maks Findrik iz Korane završio je utrku samaca za kadete B na posljednjem 5. mjestu.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukavina i trenerica Rašić složni: Idemo u Veliku Goricu bez pritiska i nadamo se dobrom rezultatu