Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Karlovac SV. NIKOLA NA KLIZALJKAMA Podijeli

Sezona klizanja u Karlovcu počinje u petak, na klizalištu disco večeri, humanitarne akcije, iće i piće

Ove godine posebno u vrijeme Adventa na karlovačkom klizalištu bit će posebno veselo

Sezona klizanja u Karlovcu počinje ovoga petka na blagdan sv. Nikole i toga dana bit će besplatno za sve posjetitelje.

Direktor Mladosti Ivan Uđbinac danas je najavio niz novosti koje će se događati tijekom sezone.

Uz to što će u petak u 18 sati ulaz na klizalište biti slobodan, na otvorenje stižu i sv. Nikola i Krampus.  Sve do Adventa u Karlovcu, 14. prosinca, Karlovčani će se klizati u popodnevnim terminima od 17 do 18,30 te od 19 do 20,30 i vikendom od 10 i 30 do 12 sati. Za vrijeme školskih praznika jutarnji termin bit će aktivan i u tjednu. Cijena klizanja je i dalje 15 kuna te najma klizaljki 10.

Od 14. prosinca, pak počinje Advent na ledu.

Sezona klizanja tvrtku Mladost košta oko 80.000 kuna ako nemaju nepredviđenih kvarova na postrojenju kao što je bilo lani

-Za početak, prvog dana Adventa ulaznica će biti jeftinija 50 posto, imat ćemo voditelja, disco večer.

Dvije humanitarne akcije, također uz disco na klizalištu, u organizaciji Rotaract cluba Carlstad  bit će održane 21. i 28. prosinca. Tada će sav prihod od najma klizaljki koji će biti 15 i ulaznica po 20 kuna, biti u cijelosti doniran domu za djecu Vladimir Nazor.

Program na klizalištu u Karlovcu pratit će i gastro ponuda. Upravo je u tijeku natječaj za najam kućice sa pićem i dvije kućice sa hranom i pićem te za štand s božićno – novogodišnjim asortimanom.

Sezona će potrajati dok dozvole vremenske prilike jer karlovačko klizalište i dalje ima stari pogon koji ovisi o temperaturi zraka.

-Optimalna je temperatura od 3 ili 4 stupnja. Valja naglasiti da smo uložili određena sredstva i stavili smo izolaciju da bi napravili toplinsku barijeru prema asfaltu, ali postavili smo i geotekstil kako bi smanjili refleksiju sunca. Očekuje se da bi zbog toga trebali ići duže sa sezonom, ali naravno da sve opet ovisi o vremenskim uvjetima, naglasio je Uđbinac.

Pročitajte i ovo

ŽIDOVI U KARLOVCU

Obilježen Dan sjećanja na žrtve Holokausta: Jedan je to od najvećih zločina u povijesti čovječanstva