Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Karlovac Život Županija Podijeli

Sezona velikih sniženja traje, a kupaca manje

Sezonska sniženja u karlovačkim i dugoreškim trgovinama nude i do 75 posto jeftiniju odjeću i obuću, pa se ponoviti možete već za 50-ak kuna. Jadranka Radman iz Entity jeansa u Karlovcu kaže da su snizili cijene kompletne ljetne kolekcije, a neki su artikli na totalnoj rasprodaji. Sezona sniženja ove je godine počela ranije nego inače, […]

Sezonska sniženja u karlovačkim i dugoreškim trgovinama nude i do 75 posto jeftiniju odjeću i obuću, pa se ponoviti možete već za 50-ak kuna.

Jadranka Radman iz Entity jeansa u Karlovcu kaže da su snizili cijene kompletne ljetne kolekcije, a neki su artikli na totalnoj rasprodaji. Sezona sniženja ove je godine počela ranije nego inače, još prošli mjesec, a po ovakvim, nižim cijenama odjeću će nuditi sve do prodaje zaliha.

Sniženja već dugo caruju i u Pletixu, pa ako netko još nije nabavio kupaći kostim, u karlovačkoj trgovini može izabrati neki od 100 kuna naviše.
– Radi se o sezonskom sniženju kupaćeg programa – ženskim kupaćim kostimima, muškim kupaćim gaćama i šorcevima, te dječjem kupaćem programu – priča Zorica i dodaje da su sniženja 40 posto i potrajat će cijeli kolovoz, pa možda i rujan.

Kafići puni, trgovine ne

A da je prodaja nešto manja ove godine, vidi se i na kupaćim kostimima, ali bez njih se ne može.
– Osjeti se da je kupovina nešto manja nego inače, ali još uvijek se kupuje – ocjenjuje Zorica.

I u dugoreškoj Scarpi velika su sniženja obuće, a Slavko Svete napominje da dosežu i 75 posto. No, da je kupaca manje, vidi se svuda, pa i tamo.
– Osjeti se da novaca nema, vidi se ne samo u Dugoj Resi nego i u Karlovcu: prošle si godine morao čekati u redu da kupiš nekakav artikl na sniženju, a ove godine kafići su puni, a trgovine ne. Osjeti se pad prodaje, definitivno – kazuje Svete, otkrivajući da je ljetna obuća na sniženju do 15. kolovoza jer valja na policama napraviti mjesta za novu kolekciju jesen/zima.

Pročitajte i ovo

BUKA PO MJERI

Javno savjetovanje o buci i ugostiteljskoj djelatnosti: Bučnije na točno određenim lokacijama, svirke na terasama kafića, kampiranje izvan kampova