Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Županija VLADA U KARLOVCU Podijeli

Sjednica Vlade sutra u Zorin domu, prije toga premijer u Munjari u Ozlju i OB Karlovac

Zasjedanje počinje u 11 sati u bočnoj dvorani Gradskog kazališta

Vlada Republike Hrvatske svoju će redovnu, 130. sjednicu sutra održati u Karlovcu. Dolazak u Karlovačku županiju premijer Plenković i njegovi suradnici iskoristit će i za posjet Hidroelektrani Ozalj koja obilježava 110. godišnjicu rada, Opću bolnicu Karlovac u kojoj je završen EU projekt uređenja dnevnih bolnica te Hotel Europu koji je nedavno povećao svoje smještajne kapacitete.

U tzv. ozaljskoj Munjari u 8:45 sati u probni rad će biti pušten agregat B. Predstavnici HEP-a predvođeni predsjednikom uprave Franom Barbarićem premijera i članove vlade upoznat će s planovima ulaganja u hidroelektrane i ostale obnovljive izvore energije. Plan je do 2028. uložiti ukupno 3,6 milijardi kuna od čega je do sad uloženo oko 1,4 milijarde kuna. Već iduće godine HEP će u sunčane elektrane i vjetroelektrane uložiti 600 milijuna kuna.

U karlovačkoj bolnici pak, uređeno je 10 dnevnih bolnica i nabavljena vrijedna dijagnostička oprema. Investicija je vrijedna oko 36 milijuna kuna, a najveći dio novca povučen je iz EU fonda. Premijer će ih obići u 9:45.

Kada je na rasporedu obilazak Hotela Europa za sad nema potvrde. Poznato je tek da sjednica Vlade u bočnoj dvorani Zorin doma počinje u 11 sati.

 

Pročitajte i ovo

POČETAK TJEDNA

U Karlovačkoj županiji danas bez zaraženih koronom, nadzor noćnih klubova ok, samo jedno upozorenje