Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Sport RUKOMET Podijeli

‘Školarke’ započele pripreme za novu sezonu, otišle Vuković i Španić, za sada došla samo Marija Kusanić

Trener Dražen Keča nada se da ekipa ove sezone može napraviti iskorak od sredine prema vrhu ljestvice.

Rukometašice Škole rukometa Karlovac danas su u dvorani ‘Mihajla Prezelja Mitile’ na Dubovcu započele s pripremama za novu sezonu.

Trener Dražen Keča okupio je igračice i poželio da nova sezona u Drugoj hrvatskoj ligi Zapad bude uspješna i bez prekida zbog pandemije te da njegove igračice i sebe i svoje navijače razvesele dobrim rezultatima.

U klub je stigla Marija Kusanić, koja je ponikla u karlovačkoj rukometnoj školi, a vodstvo kluba je u pregovorima s još nekoliko igračica. Otišle su kapetanica i ponajbolja igračica Kristina Vuković u Ivanić te Ena Španić, koja je prestala igrati zbog privatnih obaveza. Kompletne pripreme ekipa će odraditi u Karlovcu, prvi tjedan radit će se fizički dio priprema, a već od drugog tjedna kreće rad s loptom. Od drugog tjedna u planu je i odigravanje po jedne pripremne utakmice tjedno.

– Ove sezone za cilj smo si postavili da se probamo odmaknuti od sredine ljestvice i krenemo prema vrhu. Nadam se da bismo to ove godine mogli i ostvariti, ako se uspijemo ekipirati onako kako smo planirali. A ako ne uspijemo dovesti više niti jedno pojačanje, vjerujem da i s ovim kadrom možemo biti od sredine ljestvice prema gore – kazao je trener Keča.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

STOLNI TENIS

Aquaestil upisao obje pobjede prvog dana Europe Trophy kupa u Bratislavi