Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Karlovac 12 MINUTA Podijeli

Školu u Zadobarju Karlovac nudi kao vrtićki smještaj roditeljima: Prilika za one sa Zadobarja, M. i Velike Jelse i Stativa

Prostor je uređen, u njega je Grad dosta uloženo pa neće biti problema u “prekvalifikaciji”

Roditeljima čija djeca trenutno nemaju mjesta u vrtiću Grad Karlovac ponudit će im da ih smjeste u Područnu školu Zadobarje i tamo oforme grupu jasličara za dvadesetak njih.

Radi se o školi koja u ovoj školskoj godini više ne radi, ali je Grad u nju uložio dosta pa je zapravo na neki način spremna da umjesto školaraca primi jasličke skupine.

Cilj je da ova lokacija i dalje bude u funkciji, a nije sporno da ispunjava sve uvjete za smještaj djece. Ono što je dobra vijest jest da je od centra Karlovca udaljena samo 12 minuta, rekao je gradonačelnik Damir Mandić i može zaživjeti već u ožujku.

Svjestan je, dodaje, da će to izazvati možda komentare kod roditelja, no radi se o rješenju kojim Grad Karlovac još jedanput pruža mogućnost roditeljima za smještajem djece.

Vjeruju da će se ovaj prijedlog pokazati sjajnim za sve one koji žive na području Zadobarja, Velike i Male Jelse i Stativa.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Križevački premijerligaš KTC pobjednik jubilarnog 30. Pržinog memorijala