Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Karlovac MATURIJADA 2019. Podijeli

Skoro 900 maturanata spremno za sutrašnju karlovačku maturijadu

Bit će bučno i veselo, ali odgovorno

Gotovo je, za skoro 900 karlovačkih i dugoreških maturanata danas je zadnji dan škole, a već sutra će održati i svoju tradicionalnu maturijadu.

Veselo i bučno uz puno šljokica prodefilirat će svi zajedno Karlovcem, a onda na ŠRC-u Korana nastaviti sa svojim oproštajem od srednje škole.

Maturanti će se okupiti na Vunskom polju odakle će u 19 sati krenuti u povorci Radićevom ulicom, pored Starog placa, ulicom Pavleka Miškine i Matice Hrvatske, Korzom, Domobranskom do ŠRC-a.

Sutra točno u podne na Starom placu učenici Gimnazije Karlovac otplesat će Salonsko kolo

– U 20 sati kreće program na ŠRC-u. Svirat će nam Tamburaški sastav Boemi, bend Stringsi i dva naša domaća DJ-a Jambeats. Pozivam  sve građane da dođu na maturijadu da se zabave zajedno s nama i da nas podrže. Ulaznice su 20 kuna. U ime cijeloga vijeća hvala svima. Pridružite nam se u dostojnoj i odgovornoj proslavi sutra, rekao je Karlo Kučan.

Uz želju da se sutra dobro provedu pa nakon toga polože maturu i upišu željene fakultete, pročelnice, gradska Draženka Sila Ljubenko i županijska Marija Medić su im poručile:

– Nikad ne zaboravite na svoj grad i županiju. Mi vas čekamo i računamo na vas jer vas trebamo. Kada prođete sve one zagrebačke fakultete nadamo se da ćete ostati ovdje.

Pročitajte i ovo

DO KRAJA LIPNJA

Počela obnova rodne kuće Stjepana Mihalića: Biti će to mjesto pohrane bogate književne ostavštine obitelji Mihalić