Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život A KAD ĆE, NE ZNA SE Podijeli

Složili se Domovinski pokret i Možemo: Svi žele obnovu Mosta SJP Grom

Problem je u novcima jer Grad nema sredstva za to pa mora tražiti sufinanciranje

Ima i toga: U karlovačkom vijeću složili su se vijećnik Možemo Dobriša Adamec i Alenko Ribić iz Domovinskog pokreta i to oko mosta koji je prije nešto više od 2 mjeseca izazivao brojne prijepore jer je dobio novo ime.

Tada su Možemo i Domovinski pokret bili na suprotnim stranama, pale su i nešto teže riječi i teze, no nakon što je Koranski most promijenio naziv u Most Specijalne jedinice policije Grom, eto suglasja. Oba vijećnika slažu se da most treba u obnovu.

Zašto je ona zapela i gdje je uopće stalo jer most vapi za uređenjem, obnovom i rasvjetom, pitao je Adamec na aktualcu vijeća. Rekao je da je zahtjev za obnovom postojao da bi dan prije imenovanja mosta bio odbijen. -Planira li se uređenje koje je zaista potrebno, pitao je.

Razlog zašto je zahtjev odbijen je to što projektant u roku nije podnio svu dokumentaciju, ali je to ipak napravio naknadno, nakon roka.  Pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Ana Hranilović Trubić kaže da kad bude završen glavni projekt, bit će podnijet zahtjev za građevinsku dozvolu.

No, bitna stvar je da Grad novaca za to nema. Zahvat je preskup i Grad je u kontaktu za sufinanciranje, a dok nema novaca, nema ni radova.

 

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Križevački premijerligaš KTC pobjednik jubilarnog 30. Pržinog memorijala