Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Život DRUGA ETAPA Podijeli

Slunj na ruti međunarodne CRO Race biciklističke utrke. U srijedu od 12 sati posebna regulacija prometa

Stiže više od 140 biciklista. Druga etapa utrke od Slunja do Otočca duga je 187 kilometara

Šesta međunarodna biciklistička utrka CRO Race održava se od sutra do 3. listopada u šest etapa na području više hrvatskih županija među kojima je i Karlovačka.

Točnije druga etapa utrke, ove srijede 29. rujna, starta iz Slunja u 12:10 sati. Biciklisti će voziti preko Koranskog mosta prema Plitvičkim Jezerima tj. Ličko – senjskoj županiji i cilju u Otočcu.

Zbog toga će od 11:30 do 17:30 sati u srijedu na spomenutoj prometnici na snazi biti privremena regulacija prometa koji će u smjeru kretanja biciklista od samog starta biti usporen odnosno oko 40 – 50 km/h. Pretjecanja ni propuštanja prometa neće biti. Ograničenje prometa na pojedinim dionicama obavljat će policija i organizatori.

Jedan od bitnijih sportskih događaja u Hrvatskoj

A CRO Race utrka jedna je od najznačajnijih biciklističkih utrka svjetskog kalendara, ali i jedan od najbitnijih sportskih događaja u Republici Hrvatskoj.

Do sad je za utrku prijavljeno više od 140 biciklista sa šest kontinenata. Održat će se u šest etapa na trasi većoj od 1.000 kilometara kroz trinaest županija diljem Hrvatske. Etape su: 1. Osijek – Varaždin (237 km), 2. Slunj – Otočac (187 km), 3. Primošten – Makarska (167 km), 4. Zadar – Crikvenica (197 km), 5. Rabac/Labin – Opatija (137,5 km) i 6. Samobor – Zagreb (156,5 km).

S obzirom da će se ovaj događaj prenositi i na svjetskim TV programima, nesumnjivo će ovo biti još jedna odlična prilika za promociju slunjskoga kraja.

Foto: Biciklisti/Arhiva RM

Pročitajte i ovo

STOLNI TENIS

Aquaestil otvorio nastup u Europskom kupu uvjerljivom pobjedom nad portugalskim Uniaom Sebastianenseom