Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Slunjani u sljedećoj sezoni četvrtoligaši, rečička Mladost ušla u Prvu županijsku ligu

NK Slunj, prvak Prve županijske lige, vraća se u društvo četvrtoligaša iz kojeg je ispao 2018. godine.

Nogometaši Slunja, prvaci Prve županijske lige, u novoj će sezoni igrati Četvrtu ligu Središte, a plasman iz Druge u Prvu županijsku ligu izborila je Mladost iz Rečice.

Potvrđeno je to na telefonskoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Karlovačke županije, održanoj u utorak, na kojoj je određen sastav županijskih liga za sezonu 2020/2021.. Slunjani se tako vraćaju u četvrtoligaško društvo, iz kojeg su ispali 2018. godine, i bit će jedini predstavnik naše županije u tom rangu natjecanja jer je Karlovac 1919 otišao u Treću ligu Središte.

U Prvoj županijskoj ligi, uz Croatiju ’78, Dobru iz Svetog Petra, Dugu Resu 1929, Ilovac, Koranu, Ogulin, Vatrogasac, Vojnić ’95 i Zrinski Ozalj, ponovo će igrati rečička Mladost. Iako su Rečičaki prvenstvo u Drugoj županijskoj ligi okončali na 4. mjestu, iza prvaka Dobre iz Novigrada, Barilovića i Cetingrada, jedini imaju uvjete za igranje Prve županijske lige (najmanje tri selekcije mladeži).

U Drugoj županijskoj ligi za sada je 12 momčadi: Barilović, Cetingrad, Dobra (Novigrad), Draganić, Frankopan, Kupa, Mrežnica, Oštarije, Petrova Gora, Plaški, Šišljavić i Vrlovka. Postoji mogućnost da do Plenuma seniorsku momčad prijavi i VOŠK iz Belavića.

Natjecanje u obje lige trebalo bi početi 22. kolovoza.

Pročitajte i ovo

JIU JITSU

Jurković zlatni na međunarodnom natjecanju u Ljubljani, Božičević brončana