Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Šnajder, Dujmić, Matuzić i Trupković zlatni na 17. Gacka Openu, kriterijskom turniru za kadetsku rang-listu

Josip Šnajder iz Ogulina proglašen je najboljim kadetom turnira. Ogulinci su u ukupnom poretku bili drugoplasirani, a ‘pande’ trećeplasirane.

Josip Šnajder i Helena Dujmić iz Taekwondo kluba Ogulin, Lucio Matuzić iz Banije Pandas i Tea Trupković iz Duge Rese osvojili su zlatne medalje u kadetskim kategorijama na 17. Gacka Openu održanom jučer u Otočcu, kriterijskom turniru za kadetsku rang-listu.

Šnajder je do zlatnog odličja došao u kategoriji do 45 kg sa četiri pobjede, Dujmić u kategoriji do 51 kg s tri pobjede, Matuzić u kategoriji do 37 kg s tri pobjede, a Trupković u kategoriji do 44 kg također s tri pobjede.

U kadetskim kategorijama srebrne medalje osvojili su borci Banije Pandas Petar Fičko (kadeti do 41 kg – 3 pobjede), Gabrijela Fehervari (kadetkinje do 44 kg – 2 pobjede) i Mia Šnajder (kadetkinje do 59 kg – 1 pobjeda), a brončane Dominik Aršulić (kadeti do 53 kg – 1 pobjeda) iz Duge Rese, Adriano Qeta (kadeti do 37 kg – 1 pobjeda) i Aleksandra Macut (kadetkinje do 55 kg – bez pobjede) iz Banije Pandas te Magdalena Ljubić (kadetkinje do 33 kg – 1 pobjeda) iz Karlovca.

U ostalim kategorijama zlatne medalje osvojili su Antonijo Šnajder (mlađi kadeti do 33 kg – 2 pobjede) i Valentina Manojlović (mlađe kadetkinje do 27 kg – 2 pobjede) iz Ogulina te Oscar Kovačić (mlađi kadeti do 43 kg – 2 pobjede) iz Banije Panas, a brončane Ivano Belavić (mlađi kadeti do 47 kg – bez pobjede) iz Duge Rese, Nikolina Hrebac (mlađe kadetkinje do 36 kg – 1 pobjeda) iz Banije Pandas i Dalija Bunčić (mlađe kadetkinje do 36 kg – 1 pobjeda) iz Karlovca.

U ukupnom poretku Ogulinci su bili drugoplasirani, ‘pande’ trećeplasirane, a Banija Pandas bila je drugoplasirana i kod kadeta. Josip Šnajder iz Ogulina proglašen je najboljim kadetom turnira.

Andrija Bišćan brončani u Košicama

Član Taekwondo kluba Karlovac Andrija Bišćan nastupio je na međunarodnom turniru ‘Cassovia Open 2018.’ u slovačkim Košicama i osvojio brončanu medalju. Do nje je došao u kategoriji juniora do 73 kg (bez pobjede). Na turniru je nastupilo 212 boraca iz šest zemalja.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Novi pripremni poraz ‘školarki’ od Udarnika, Velikogoričanke večeras realizatorski bolje raspoložene