Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Život PADA SNIJEG Podijeli

Snijeg otežava promet, zabrane na cestama u Lici i Gorskom kotaru, “ozbiljno” će padati tijekom prijepodneva

Nekome snježne radosti, drugima snježne “gadosti”, ali vrijeme je konačno postalo normalnije

Ako slučano niste primjetili, pada snijeg. Prema najavama meteorologa bit će to kratka, ali jaka snježna epizoda.

Snijeg će padati tijekom prijepodneva, a u drugom dijelu dana oborine će stati i počet će razvedravanje. Kolnici trenutno mokri, ali ne i previše hladni pa se snijeg neće odmah “uhvatiti” za tlo, međutim očekuje se da će se na kraju stvoriti tanji snježni pokrivač – od pet do 10 centimetara na karlovačkom području, a čak dvadesetak centimetara na području Gorskog kotara.

Kako su nastupili snježni uvjeti tako se na put ne smije bez zimske opreme i to posebno u Gorskom kotaru i Lici gdje snijeg otežava vožnju.

Motornim vozilima bez zimske opreme te teretnim vozilima s prikolicama zabranjen je promet na pojedinim dionicama cesta u Lici i Gorskom kotaru.

Zabrane: – autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo 2 i Kikovica, DC3 Zdihovo-Kupjak-Delnice-Gornje Jelenje-Kikovica, DC32 Prezid-Delnice, Dc42 Stubica-Ogulinski Hreljin, DC203 Brod na Kupi-Delnice, DC305 Parg-Čabar, DC501  Gornje Jelenje-Oštrovica-Meja, ŽC5030 Platak-Kemenjak, ŽC5032 Crni Lug-Mrzle Vodice-Gornje Jelenje, ŽC5062 Kraljev Jarak-Fužine-Lukovo, ŽC5068 Hreljin-Zlobin-Fužine, ŽC5191 Sopač-Mrkopalj-Tuk, ostale županijske i lokalne ceste na području Vrbovskog, Delnica i Čabra. U Lici: DC42 u mjestu Poljanak te ŽC5169 Donji Lapac-Bjelopolje.

Pročitajte i ovo

TVRDA KOHABITACIJA

“Milanoviću bi bilo bolje da poštuje Dan državnosti, nego da izmišlja konstrukcije”