Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport MALA OLIMPIJADA Podijeli

Sportići iz Vrtića Gaza pobjednici 17. Olimpijskog festivala dječjih vrtića grada Karlovca

Gažanska ekipa u deset je disciplina prikupila 86 bodova, 7 više od rakovačkih Ptičica i 18 više od turanjskih Kapljica.

KARLOVAC – Ekipa Sportići iz Vrtića Gaza pobjednik je 17. Olimpijskog festivala dječjih vrtića grada Karlovca održanog danas u Sportskoj dvorani.

U deset disciplina Sportići su prikupili 86 bodova i slavili ispred Ptičica iz Dječjeg vrtića Rakovac sa 79 i turanjskih Kapljica sa 68 bodova.

U trčanju na 50 metara pobijedili su Vita Čirjak (Grabrik – Trubice) i Maro Sabljarić (Rakovac – Ptičice), u bacanju loptice Mia Grgić (Turanj – Kapljice) i Dario Maslak (Rakovac – Ptičice), u skoku u dalj Ana Gagula (Dubovac – Medvjedići) i Jakov Acketa (Turanj – Kapljice). Štafetu 4×25 metara kod djevojčica najbrže su istrčale Tonka Dobrinić, Rebeka Tomić, Ivana Tot i Ida Vraneša (Gaza – Sportići), kod dječaka Lovro Vojak, Roko Zlatić, Toni Marijan i David Vrana (Gaza – Sportići), a u nogometu su slavili kod djevojčica turanjske Kapljice, a kod dječaka Trubice iz Grabrika.

I ovogodišnje natjecanje organizirala je Karlovačka športska zajednica u suradnji s Dječjim vrtićem Karlovac i Dječjim vrtićem 4 rijeke.

Pročitajte i ovo

VIRUS U RUKOMETU

Dobra vijest iz rukometnog kluba: nitko od anketiranih potencijalnih kontakata zaraženog igrača nije stavljen u samoizolaciju