Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Županija ČEKAMO Podijeli

Sportska dvorana u Jarčem Polju počet će se graditi ove jeseni

Paurija bi tako konačno dobila reprezentativan objekt za sportske i ostale sadržaje

Bude li sve kako treba, izgradnja sportske dvorane u Jarčem Polju trebala bi početi ove jeseni.

Dobre su to vijesti koje potvrđuje načelnik općine Netretić Marijan Peretić (HSS) nakon kolegija župana održanog u ovoj općini. -Ovo je treći kolegij župana i moram priznati da sam jako zadovoljan suradnjom općine i Karlovačke županije, kaže Peretić. Najbolji dokaz suradnje je to što će već krajem lipnja biti raspisan postupak nabave za izgradnju dvorane, a onda bi izgradnja trebala početi ove jeseni, objašnjava Peretić.

Sportska dvorana u Jarčem Polju bit će izgrađena uz školu, koštat će oko 6 milijuna kuna od čega će 4 milijuna dati Karlovačka županija, a ostatak općina, nastavlja načelnik. Dvorana će biti kako za osnovnoškolce, tako i za potrebe cijele općine – od sportsko-rekreacijskih udruga do onih kulturnih, ali i opće društvene namjene.

Paurija i njeni stanovnici tako će dobiti kvalitetno mjesto za širok raspon svojih zanimanja, a najmlađi konačno priliku da sat tjelesnog odgoja odrade kao većina njihovih vršnjaka – u dvorani i na sportskim spravama.

Inače, zanimljivo je da je upravo ovdašnja škola učenicima najbrojnija škola na području Netretića. Zajedničkim projektom općine i županije na taj će se način djelovati i na demografsku sliku općine kojom protiču Dobra i Kupa.

Pročitajte i ovo

ZLATNA KUNA

HS Produkt, Bukva commercium i INP Croatia dobitnici ovogodišnje Zlatne kune: Tajna uspjeha je u kontinuiranom radu