Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Život RADOVI Podijeli

Stanari Domobranske: Sanirajte nam ovo izorano “polje”. Toplana: Upravo se sanira

Na istom mjestu pucala je cijev dva puta, a zadnji put nakon iskopa i radova, stanarima ostavljeno “polje”

Stanari Domobranske ulice u Karlovcu apeliraju: Sanirajte površinu koju ste “raskopali” dok ste sanirali puknuće cijevi.

Riječ je o prostoru nasuprot trgovine ribolovnog pribora, a na tom je području pukla toplanina cijev prije nekog vremena. Stanari kažu kako je problem brzo riješen, Gradska toplana iskopala je jamu, a nakon nekog vremena i taj je saniran kvar opet postao samo kvar. Ponovno su počeli radovi na sanaciji jer je cijev puštala i iskopana je nova jama.
-Sada kada su to popravili, jedan dan je došao bager koji je samo “poravnao” ono što su iskopali i ostavili su cijelo polje izorano preko kojeg ne bi ni pas išao, kažu stanari.

Radovi upravo traju

Direktorica Gradske toplane Ivana Fočić na naš upit objašnjava da se prostor upravo zatrpava, a radove izvodi Arkada. Gradska tvrtka Zelenilo odmah je po dostavljenoj ponudi dobilo narudžbenicu i to još prvog prosinca, a oni će početi sa svojim radovima nakon Arkade, objašnjava direktorica Fočić. – Ne postoje iznimni razlozi, već je riječ o uobičajenom tijeku, pojašnjava.

Pročitajte i ovo

MISLITE UNAPRIJED

Osiguranje od potresa