Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  24C° Karlovac

 • weather-image

  24C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  23C° Slunj

Crna kronika Županija Podijeli

Starčić se ugušio u požaru

Starčić je, naime, jučer u Netretiću, u blizini svoje kuće palio suhu travu, a kada je vidio da se vatra širi prema obližnjoj šumi, pokušao ju je ugasiti lopatom. – Zahvatio ga je dim te je došlo do gušenja i smrti. Izvješten je Istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu, a slijedi izvješće – izvijestila je […]

Starčić je, naime, jučer u Netretiću, u blizini svoje kuće palio suhu travu, a kada je vidio da se vatra širi prema obližnjoj šumi, pokušao ju je ugasiti lopatom.

– Zahvatio ga je dim te je došlo do gušenja i smrti. Izvješten je Istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu, a slijedi izvješće – izvijestila je glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić.

Jučerašnje tragično spaljivanje suhe trave nije bio i jedini požar na području Karlovačke županije, no u ostala dva nastala je samo materijalna šteta.

Gorjela je trava i nisko raslinje u Ozlju, a vatra je zahvatila i nasad crnogorice s oko 350 stabala. Požar je ugašen, materijalna šteta biti će utvrđena naknadno.

Na drugom kraju županije, u Vojniću, pri spaljivanju suhe trave i korova, požar se proširio na dio šume ‘Petrova gora’ koji je pošumljen sadnicama smreke i hrasta. Materijalna šteta iznosi oko 1.500 kuna.

– Molimo građane da budu krajnje oprezni prilikom paljenja korova kako ne bi dolazilo do neželjenih posljedica – apelirala je Petrić.

Pročitajte i ovo

CRNI BALONI

Nasilje nad ženama u korona vremenu još jače. Ove godine ubijene 24, na SOS telefonu sve više poziva