Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Visoke temperature velik su problem za starije ljude i malu djecu te ih često savjetuju da izbjegavaju boravak na otvorenom i drže se hlada. Stručnjaci su objasnili i simptome koji ukazuju na toplinski udar Prepoznajte kada toplinski udar prijeti djetetu - ovo su simptomi Djevojke su za snimanje odabrale jedinstvene kreacije. Isticale su svoje raskošne obline, zavodile 'kameru', a iako se Jennerica pojavljuje u spotu svega nekoliko sekundi, ostavila je savršen dojam na gledatelje Cardi B je u perverznom spotu pokazala grudi, a glumi i Kylie Kazuyoshi Miura postavio je još jedan rekord. Nakon što je u dobi od 53 godine zaigrao za svojeg drugoligaša Yokohamu u japanskom kupu postao je najstariji igrač s nastupom u tom natjecanju. Yokohama je pobijedila Sagan Tosu 1-0, a Miura je igrao do 63. minute kada je zamijenjen. U svojoj dugoj karijeri igrao je i za Dinamo 1999. godine, a prema Transfermarktu vrijednost mu je 100 tisuća eura. Nije loše za jednog veterana. Bio je azijski nogometaš godine 1993. godine, igrao i za Santos, Palmeiras, nekoliko japanskih klubova, dok se u Europi okušao u Genoi prije Dinama. Kad je stigao na Maksimir bio je, mislili smo, na zalasku karijere. Imao je 32 godine, a on i 21 godinu kasnije žari i pali nogometnim travnjacima. Miura skinuo još jedan rekord: Najstariji igrač u kupu Japana! Kulturna ponuda Zagreba doista je svestrana, a u ovoj radionici su Autonomni kulturni centar i Dijaspora Afrikanaca poželjeli svim polaznicima približiti dio afričke kulture i duha kroz izradu maski Radionica na Ribnjaku: Izradili afričke maske uz zvuk bubnjeva

Karlovac UKLANJANJE I ZBRINJAVANJE Podijeli

Stari spremnici za gorivo na Ilovcu odlaze u povijest

INA analizira potencijalne opcije za iskoristivost svog prostora na Ilovcu od ukupno 44.500 kvadrata

Tri spremnika za gorivo na Ilovcu, koje INA već više od dva desetljeća ne koristi, sada odlaze u povijest.

Kako je Radio Mrežnici potvrđeno iz INA-e, svi rezervoari su ispražnjeni i očišćeni i skladište nakon toga nije bilo u funkciji.

– Ravnateljstvo za robne zalihe pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta je u vlasništvu starih spremnika za gorivo na Ininoj lokaciji te je sukladno tome angažiralo dobavljača za uklanjanje i zbrinjavanje dijelova spremnika.  Lokacija u Ilovcu prostire se na 44500 m2, a INA trenutačno radi analizu potencijalnih opcija iskoristivosti navedenog prostora.

Ova tri spremnika predstavljala su veliku prijetnju ’91. na početku Domovinskog rata. U slučaju da su bila puna goriva i pogođena brojnim projektilima koji su padali i na ovaj dio grada, razaranje Karlovca dobilo bi još katastrofalnije razmjere. To se na sreću nije dogodilo jer djelatnici INA-e uspjeli su ih na vrijeme isprazniti.

 

Pročitajte i ovo

NISU VAŽNI GODINE I ISKUSTVO

Eksperimentiranje sa zvukom uz Hrvatski dom: Dođite večeras s intrumentima