Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Glazba NOVI ALBUM Podijeli

Stavrosov novi album “Duga je noć” promoviran i na Radio Mrežnici

Album je rađen tri godine

Jedan od naših najboljih zabavljača Jasmin Stavros izdao je novi album “Duga je noć”, trinaesti po redu.

Promovirao ga je danas u programu Radio Mrežnice. Album sadrži 12 pjesama od kojih su neke već poznate; „Vino nek se toči“, „Samo majka zna“ „Mare moja“ s kojom je ove godine nastupio na CMC festivalu u Vodicama, „Sretan Božić ljubavi“ i pjesma „Oči“ s kojom je nastupio na požeškom Aurea festu.

Na novom albumu tu su već izgledni hitovi “Duga je noć”, “Jelena”, “Da se ženim nisam lud” koji će sigurno naći prostora na svakoj boljoj fešti. Na albumu je različitih pjesama, napominje Stavros, a upravo “Da se ženim nisam lud”, nastavak je hita “Nemoj se udavati”, dodao je kroz smijeh.

Život na selu nešto je što je Stavrosa promijenilo. Već godinama živi u Jastrebarskom, u preuređenoj kleti, a kako nam je rekao, oduševljen je tim životom na selu. Novi album radio je tri godine, a vjeruje u njegov uspjeh. Osobito ga dira pjesma “Samo majka zna” koju je posvetio svim majkama, pa i svojoj koja ima 90 godina, rekao je.  Poslao je i niz poruka slušateljima i pozvao ih da Božić provedu lijepo, skromno i kršćanski.
Zanimljivo je da u spotu “Samo majka zna” koji je sniman u Zagrebu i Karlovcu, glumi i naš Vanja Gvozdić.

Stavrosu su pjesme za novi album napisali Rajko Dujmić, Nenad Ninčević, Mario Mihaljević, Dušan Bačić, Hrvoje Buva, Fayo i Fedor Boić.Album je sniman u studiju Lupo Records i Empire Studiju. Aranžmane svih pjesama potpisuju Mario Mikšić, Bojan Dragojević, Fedor Boić, Natko Smoljan i Igor Ivanović.

Pročitajte i ovo

DIO MOG ŽIVOTA

Veseli Badnjak na Mrežnici: Živa svirka, Biondić i sestre Peretin uljepšali dan i otvorili srca