Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Sport RUKOMET Podijeli

Stipe Smojver novi je predsjednik HRK Karlovca: Glavno očekivanje je povratak u Premijer ligu

Dosadašnji predsjednik Ivica Frketić obavljat će funkciju dopredsjednika, a u Upravni odbor izabrani su, uz predsjednika i dopredsjednika, Boris Savić, Vladimir Vuković i Miloš Đanković.

Stipe Smojver novi je predsjednik Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac.

Izabran je jednoglasno na večerašnjoj Izvanrednoj izbornoj skupštini kluba, na kojoj je dužnosti razriješeno dosadašnje vodstvo na čelu s Ivicom Frketićem, koji će u novom mandatu obavljati funkciju dopredsjednika. U novi Upravni odbor, uz predsjednika i dopredsjednika, imenovani su Boris Savić, Vladimir Vuković i Miloš Đanković, a u novi Nadzorni odbor Mladen Strukan, Dražen Keča i Ivica Rukavina. Novi mandat na mjestu blagajnika i tajnika kluba dobio je Josip Pavleković.

Sad već bivši predsjednik Frketić podnio je kratko izvješće o radu kluba u ovoj godini, u kojem je istaknuo kako su seniori ispali iz Premijer lige, kadeti osvojili 15. mjesto na završnici Prvenstva Hrvatske, a mlađi kadeti bili trećeplasirani u svojoj regionalnoj ligi. Financijsko izvješće otkrilo je da je klub u dosadašnjem dijelu 2022. godine imao prihode od 882.022,66 kn, a rashode u visini od 878.084,37 kuna. Obzirom ima neplaćenih računa i obaveza u ukupnom iznosu od 163.060 kuna, jasno je da novu Upravu očekuje dosta posla.

– Glavno očekivanje je povratak u Premijer ligu, potrudit ćemo se da to što bolje financijski posložimo. Posao svake Uprave je bio težak pa će biti i naš. Prema informacijama koje imam, kompletna seniorska ekipa ostala je na okupu, a što se tiče trenera, to će se znati do početka priprema, do 16. kolovoza. Ili će ostati dosadašnja trenerica ili če doći netko novi – kazao je novi predsjednik Smojver.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Naša poznata glumica Zrinka Cvitešić 4. listopada 1991. bila je učenica škole na Turnju: Otišla sam s crveno-bijelim medom, imam ga još i danas, a rat nikad neću razumijeti