Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Život MALE SCENE Podijeli

“Stiskavac u Tijesnoj” od sutra do nedjelje u Karlovcu

Od Dana Radićeve ni ove godine ništa, ali…

I ove godine odustalo se od “Dana Radićeve”, događaja koji je na karlovačke ulice, točnije u centar grada privlačio brojne. Kako kažu organizatori, “ne bismo se baš segregirali i odvajali, a trenutačni epidemiološki propisi dosta su komplicirani”.
No od druženja neće odustati, i to u Tijesnoj ulici, a sve pod nazivom “Stiskavac u Tijesnoj”. Osmislio ga je Peđa Gvozdić, a izvršni organizator je Carpe Diem.

Riječ je o festivalu malih scena koji nama i vama donosi tri sjajne predstave i puno zabave u najtijesnijoj ulici u gradu, a počinje sutra i trajat će do nedjelje.
Ulaz na predstave je slobodan, ali u skladu s trenutačnim propisima broj mjesta bit će ograničen.
Raspored:
PETAK, 10.09. 20:00 Lutajuća družina Lutalice: “Impro Loco 3000” (tko još nije čuo za Lutalice i njihove hit predstave kod Putnika taj kao da nije ni živio! Ako ste ih nekako uspjeli propustiti dosad, ove godine to pod obavezno ispravite! Što su nam pripremili? To nitko ne zna, osim što je sigurno opet urnebesno dobro!)
SUBOTA 11.09. 20:00 Zakon teatar “Divlje priče” (audioperformans u kojem koristimo emocije kao najdjelotvorniji alat manipulacije. Gledatelji su ujedno i sudionici performansa. R: Vanja Jovanović, Gl: Lino Brozić, Marijan Josipović, Zdenka Šustić)
NEDJELJA 12.09. 20:00 Teatar &TD i Mašina igre: “Važnije polovice” (feel good predstava o generaciji milenijalki i njihovoj neizvjesnoj svakodnevici, u izvedbi Judite Franković Brdar i Paole Slavice, a ovu sjajnu poludokumentarističku duo dramu potpisuju mlade autorice Beatrica Kurbel i Mirna Rustemović)

FOTO:arhiva RM, Dani Radićeve

Pročitajte i ovo

SAMO NEK JE DJECE

Rečica će dobiti vrtić po istom prinicipu kao Mahično. Grad ga prijavljuje za EU novce