Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Karlovac ZVJEZDANO LJETO Podijeli

Stotinjak izvođača od 6. do 13.7. u programu rođendanskog Dnevnog boravka u Zvijezdi

U finalnom tjednu proslave 440. rođendana Karlovca program seli srce grada

Stotinjak izvođača sudjelovat će u programu Dnevnog boravka na Starom placu u završnom tjednu proslave 440. rođendana grada Karlovca.

Otvara se ove subote 6. srpnja i sve do 13. srpnja sam centar grada će zaista živjeti kulturu, rekao je na današnjem predstavljanju programa Filip Trezner iz Izvan fokusa.

– Otvaramo s Ischariotzckym, popularnim bendom koji svira po svjetskim pozornicama. Treba tu dodati i Dinu Jelusića, mladog hrvatskog glazbenika. Treba istaknuti našeg Karlovčanina Ichaboda koji  je nedavno nastupio na INmusicu, a ovog ponedjeljka svira u Dnevnom boravku. Uz njih tu su mnogi drugi Porinom nagrađivani, poput Ogenja koji su i prije Porina prije nekoliko godina svirali u Karlovcu. Svakog dana od 17 sati do ponoći ovdje se odvija program.

Posljednja tri dana proslave, od 11. do 13. srpnja započinje veliki koncertni program na Trgu bana Josipa Jelačića na centralnoj pozornici.

– Otvaramo s velikim koncertom The Croatian Pink Floyd Show koji su već nekoliko puta nastupali u Karlovcu, a sada po prvi puta na velikoj, open air pozornici. Potom nas 12. srpnja očekuju dva vrsna koncerta. Otvaramo s Buđenje, popularnom hrvatskom grupom u 21 sat, a potom od 22 sata veliki rođendanski koncert Parnog valja s kojim iščekujemo rođendan. Tradicionalno, 13. srpnja na Rođendanskom balu pleše 440 parova u čast 440. rođendana grada. Vrhunac cijele proslave, nakon benda Riversi, je Gibonni kao veliki završetak ovogodišnje proslave Dana grada, pojasnio je Trezner.

Cjelokupni program Dnevnog boravka, kao i sav ostali na karlovačkom Zvjezdanom ljetu, je besplatan.

Pročitajte i ovo

POČETAK KAMPANJE

HDZ reagira na karlovačku oporbu: Nastavljamo osluškivati mišljenja građana, oni ih i imaju za razliku od oporbe