Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Istraživači su koristili podatke iz 'Europske ankete o kvaliteti života' za utvrđivanje postojanja veze između ptica i sreće kod više od 26.000 odraslih osoba iz 26 europskih zemalja. Pjev ptica utječe na sreću ljudi isto koliko i povišica na poslu Dario Špikić je dijete Dinama gdje je proveo čak 11 godina, a odakle je 2018. godine iznenađujuće prešao u Hajduk. U Splitu nije dobio priliku, pa se razigrao u Gorici i sada ga Dinamo želi vratiti... Dinamo dovodi i Darija Špikića, a Marin ne ide više na posudbu! Autoritete je uvijek volio podbadati i preispitivati, a satira mu je dio svakodnevice. Kantautor zaključuje kako srećom više nismo u komunizmu, a od maskica s političarima možda nikne i novi biznis Šajeta: 'Moj pogled i Franjin osmijeh su formula za distancu' Vaterpolisti zagrebačke Mladosti osvojili su Hrvatski kup pobjedom u finalu u Rijeci nad dubrovačkim Jug AO s 15-13 (4-3, 3-6, 3-2, 5-2). Dubrovčani su bolje započeli utakmicu, drugu četvrtinu su dobili s 6-3, a u zadnju ušli s golom prednosti. No, Mladost je u zadnjoj četvrtini napravila veliki preokret, zabili su pet, a primili dva gola, što im je bilo dovoljno za trofej. Na 55 sekundi prije kraja Konstantin Harkov je postigao gol vrijedan trofeja za 15-13, a Rus je sa čak sedam golova bio prvo ime dvoboja. Uz Harkova, Lovre Miloš je postigao četiri gola, a vratar Jerko Jurlina imao 10 obrana, dok je kod Juga prednjačio Loren Fatović s tri gola. Mladosti je ovo deseti naslov u Kupu u 20. finalu, dok je Jug ostao na 14 naslova iz 25 finala. Rus donio Mladosti deseti kup! U finalu pao vječiti rival Jug

Karlovac SPREMNI ZA SNIJEG Podijeli

Stožer zimske službe u Karlovcu već se priprema za zimske uvjete

Ceste Karlovac i ove godine će čistiti karlovačke ceste od snijega

Iako ova jesen obiluje suncem i toplinom Stožer zimske službe grada Karlovca ipak je već započeo s pripremama za zimske uvjete. Oni, kako je to nebrojeno puta do sada bilo, mogu zavladati preko noći.

Stoga je na inicijalnom sastanku dogovoreno da će se provesti svi pripremni radovi i mjere za održavanje nerazvrstanih i javnih prometnih površina zimi. Za održavanje cijelog područja Karlovca u zimskim uvjetima potrebno je od 8 do 10 sati.

I ove godine za prohodnost i čistoću cesta brinut će tvrtka Ceste Karlovac i njihovi podizvoditelji. U poslu će im pomoći i gradski GIS sustav koji pomoću ugrađenih GPS uuređaja na 52 vozila 24 sata ima točan prikaz i lokaciju gdje se vozilo kreće.

 

Pročitajte i ovo

KA KVART

Zvijezda dobiva novouređeni prostor, velik dio radova volonterski