Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Sport RUKOMET Podijeli

Štrajk rukometaša: Igrači se ‘lome’, trenerica vjeruje da će sve biti u redu, više će se znati večeras

Redovni trening na rasporedu je večeras od 19 sati u Sportskoj dvorani pa će se vidjeti hoće li se igrači pojaviti u kompletnom sastavu.

Danas je trebao započeti najavljeni štrajk rukometaša Karlovca. No, je li započeo – nitko sa sigurnošću ne zna. Igrači, navodno, još razmišljaju, trenerica Rašić vjeruje da će sve biti u redu, a više će se znati večeras, kada bi se u Sportskoj dvorani trebao održati redovni trening.

Iako se preko vikenda ništa nije promijenilo po pitanju ispunjenja zahtjeva igrača, a oni su, prema planu, odradili nastup u subotu na 29. Pržinom memorijalu, čini se da više nisu tako čvrstih stavova kao u petak, kada su najavili da će od ponedjeljka štrajkati dok im se ne isplate sva dugovanja. Kapetan Ivan Bačić jutros nam je u vrlo kratkom razgovoru rekao da će se tijekom dana još međusobno konzultirati te da će se više znati večeras. Naime, od 19 sati u Sportskoj dvorani trebali bi imati redovni trening pa ćemo vidjeti hoće li se na njemu i pojaviti u kompletnom broju.

A da se nešto ipak kreće u pozitivnom smjeru, natuknula nam je još u subotu nakon memorijala trenerica Tatjana Rašić. Na naš upit ima li što novog po pitanju štrajka, kazala je:

– Ne znam, ne znam još uvijek ništa konkretno… mislim da će biti sve u redu.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

NAPETO

Lista čekanja za Dom umirovljenika sv. Antun u Karlovcu “duga” 10 godina, trenutno smještaj čeka oko 3100 osoba