Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Karlovac BUM, BUM Podijeli

Strelište na Jamadolu postat će najmodernije u Hrvatskoj

Ulaganje koja slijede, “teška” 1,6 milijuna kuna donijet će reprezentativan objekt

Civilno strelište Jamadol, sportski objekt u vlasništvu Karlovca uskoro bi trebao biti obnovljen i postati najmoderniji takav objekt u državi.

Radi se o projektu kojeg financira grad i za kojeg je izdvojeno 1,600 milijuna kuna. Obnovit će se elektroinstalacije i pucaone. Nabavit će se nova i suvremena oprema, a riješit će se i problem kontrole buke.

Gradonačelnik Damir Mandić kaže da je cilj projekta podignuti strelište na viši nivo.

– U sklopu tog uređenja uredit se elkotroinstalacije, a ono što je posebno važno, uredit će se pucaona. Nabavit će se i suvremena oprema. Time će ovo strelište postati najmodernije u Republici Hrvatskoj, rekao je Mandić.

Podsjetimo, prije 4 godine tvrtka “Mladost” preuzela je upravljanje strelištem. Do sada su postavili videonadzor, zamijenili podove, ulazna vrata, a započet je i projekt kompletnog opremanja objekta.Uloženo je 930 tisuća kuna, a daljnje ulaganje i podizanje standarda trenutno je glavni cilj, najavio je direktor Ivan Uđbinac.

– Započet je ozbiljan projekt u sklopu uređenja ovog objekta kako bi naši sportaši imali još bolji standard što će im osigurati bolje rezultate u budućnosti, dodaje.

Strelište koristi 5 aktivnih klubova: Karlovac, Policajac, Bastion, Kupa i Hvidra, a tjedno kroz streljanu prođe između 100 i 120 aktivnih strijelaca.

(L.G.)

Vezani članci

Pročitajte i ovo

GRIN FEST

Večeras u amfiteatru Hari Rončević, sutra Dalmatino