Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Streljačkom klubu Duga Resa nagrada za fair play Hrvatskog streljačkog saveza

Nagradu je zaslužio potezom u posljednjem kolu Prve A hrvatske lige, kada je svoje zlatne medalje predao Solinjanima i priznao da su u natjecanju bili bolji.

Streljački klub Duga Resa osvojio je nagradu za fair play na svečanosti proglašenja najboljih strijelaca Hrvatske, koju je u četvrtak u Zagrebu organizirao Hrvatski streljački savez.

Dugoreški klub nagradu je zaslužio potezom u posljednjem kolu Prve A hrvatske lige u gađanju zračnom puškom za seniore u sezoni 2017/2018. U to posljednje kolo solinski Dalmacijacement ušao je kao vodeći na ljestvici i trebao je potvrditi naslov prvaka, no greškom nije prijavio ekipu. Zbog toga je ostao bez bodova, a naslov prvaka Hrvatske osvojila je Duga Resa. Međutim, prilikom proglašenja najboljih, ekipa Duge Rese, pod vodstvom trenera Ivana Marakovića, predala je svoje zlatne medalje Solinjanima i priznala da su bili bolji u natjecanju.

Nagradu za fair play predsjedniku kluba Mladenu Matakoviću uručio je predsjednik Hrvatskog streljačkog saveza Hubert Kišpal.

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

Odgođeno gostovanje odbojkašica Karlovca u Rijeci, rukometaši Karlovca dočekuju Senj, Karlovac 1919 gost Maksimira